Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Ανετα στρώματα

Ανετα στρώματα

Για απολαυστικό ύπνο και μαγικές προσωπικές στιγμές!..

Το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και ιδιαίτερα το συζυγικό κρεβάτι, είναι το κυρίαρχο σημείο του σπιτικού, αφού είναι το δωμάτιο που συμβολίζει τον γάμο και την κοινή συμβίωση.

Φροντίστε λοιπόν, εκτός από ένα όμορφο κρεβάτι, να επιλέξετε κι ένα άνετο στρώμα που θα συμβάλει ώστε να χαλαρώνετε, να ξεκουράζεστε, να περνάτε ευχάριστα τις πιο προσωπικές σας στιγμές και να ξυπνάτε φρέσκοι και ανασυγκροτημένοι κάθε πρωί.

Ένα καλό στρώμα συνήθως έχει ενσωματωμένα ελατήρια ή είναι φτιαγμένο από κοκοφοίνικα, που θα σας προσφέρει άνεση και ξεκούραστη στάση στον ύπνο.

Διαλέξτε το να είναι ανατομικό ή αν φροντίζετε πολύ το σώμα σας και σας αρέσει να απολαμβάνετε τις μικρές ανέσεις της ζωής, θα αναζητήσετε ένα στρώμα ορθοπεδικό.

Βασικό κριτήριο για το πόσο μαλακό ή σκληρό θα είναι το στρώμα σας, είναι η στάση ύπνου που συνηθίζετε. Επίσης αν εσείς ή ο σύζυγός σας είστε αρκετά ψηλοί ή εύσωμοι, θα σας προτείνουν το κατάλληλο στρώμα στα ειδικά καταστήματα Ακόμα, για να καθαρίζεται εύκολα το στρώμα, καλό θα είναι να έχει κάλυμμα, που να αφαιρείται εύκολα ώστε να πλυθεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Εξαιρετική είναι και η λύση στρώμα-υπόστρωμα αντί για κρεβάτι, γιατί και χρήματα θα εξοικονομήσετε αλλά και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από πρακτική άποψη. Μετακινείται εύκολα και κάποια μοντέλα διαθέτουν ακόμα και σύστημα ανάκλισης!.. Εξάλλου, συνδυάζοντάς το με ένα εντυπωσιακό και κομψό κεφαλάρι και ταιριαστό κουβερλί και κουρτίνες, θα προσθέσετε κομψότητα στο χώρο του υπνοδωματίου.