Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στους Παξούς

Γαμήλιο ταξίδι στους Παξούς

Η σμαραγδένια σαύρα των Επτανήσων!..

Μαγεία και παραδεισένια ομορφιά έχει να σας προσφέρει το καταπράσινο νησί του Ιονίου που περιτριγυρίζεται από μικρά νησάκια και γειτονεύει με τους Αντίπαξους. Καταγάλανη θάλασσα και ονειρικές παραλίες κάνουν το νησί να είναι ο ιδανικός τόπος για το ταξίδι του μέλιτος που πάντα ονειρευόσασταν.

Οι Παξοί είναι μικρό νησί, γι αυτό κι έχουν το προσωνύμιο ο Βενιαμίν των Επτανήσων, κι αποτελείται από μια συστάδα μικροσκοπικών νησιών και βραχονησίδων, τα μεγαλύτερα από τα οποία είναι οι Παξοί και οι Αντίπαξοι.

Το σχήμα των Παξών είναι μακρόστενο, θυμίζει σαύρα!.. κάντε μια ρομαντική βαρκάδα με προορισμό τις μαγευτικές σπηλιές στο Μογγονήσι. Η παράδοση λέει ότι εκεί ήταν τα άντρα των Νηρηίδων, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα καθηλωθείτε από την απόκοσμη ομορφιά του τοπίου!..

Το νησί προσφέρει άπειρες επιλογές για εξερευνήσεις, σας προτείνουμε να πάτε στον επιβλητικό γκρεμό του Ερημίτη και να απολαύσετε το θεαματικό ηλιοβασίλεμα από τους Αγίους Αποστόλους!..

Αξέχαστο θα σας μείνει το γαμήλιο ταξίδι σας στους Παξούς και δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή σας αυτή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε κολύμπι σε υπέροχες ακρογιαλιές και διαμονή σε κομψά ξενοδοχεία.

Στους Παξούς, θα χαλαρώσετε και θα εγκαινιάσετε υπέροχα την έγγαμη ζωή σας!..