Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Μουσική γάμου με φωτορυθμικά;

Μουσική γάμου με φωτορυθμικά;

Για εσάς, που θέλετε να δώσετε στη δεξίωση του γάμου σας μια ατμόσφαιρα πάρτι επηρεασμένη από άλλη εποχή, μπορείτε να επενδύσετε στη διακόσμηση του χώρου με φωτορυθμικά.

Η μουσική κάλυψη του γάμου σας θα πρέπει να συνδυάζεται με τα φωτορυθμικά. Μουσικές επιλογές από την εποχή, που κυριαρχούσε η ντίσκο μουσική είναι ιδανικές. Κάντε ένα μουσικό ταξίδι στην εποχή των ’80ς και γυρίστε το χρόνο πίσω.

Διασκεδάστε στους ρυθμούς της ντίσκο και ίσως και της ροκ μουσικής, αν είστε φίλοι σε τέτοια ακούσματα και ρυθμίστε τα φωτορυθμικά σας να χτυπούν πάνω στη πίστα χορού.

Εάν πάλι θέλετε έναν πιο παραδοσιακό γάμο με χαμηλή μουσική σε ήπιους τόνους και παραδοσιακά ακούσματα, τότε μάλλον για εσάς δεν είναι η καλύτερη επιλογή τα φωτορυθμικά στον γάμο σας και καλό είναι να το αποφύγετε.

Τέλος, για εσάς, που αναζητάτε μια δεξίωση γάμου πάρτι αλλά θέλετε να κρατήσετε και τους τύπους στη δεξίωσή με παραδοσιακά ακούσματα, μπορείτε να βρείτε τη μέση λύση. Τοποθετήστε ανενεργά τα φωτορυθμικά στην πίστα χορού σας, διασκεδάστε με τους προσκεκλημένους σας με παραδοσιακά ακούσματα και στις πρώτες πρωινές ώρες ενεργοποιήστε τα για να διασκεδάσετε με μελωδίες ντίσκο με τους νεότερους.