Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Τι εσώρουχα ταιριάζουν με το νυφικό μου;

Τι εσώρουχα ταιριάζουν με το νυφικό μου;

Δημοσιεύθηκε: 10/10/2011  18:21
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει και όλα θέλετε να είναι στην εντέλεια!

        Κάντε τις τελευταίες ετοιμασίες για την γαμήλια εμφάνισή σας, προσέχοντας και την εσωτερική σας εμφάνιση. Εξάλλου αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα!

        Επιμεληθείτε προσεχτικά την επιλογή των νυφικών σας εσωρούχων. Αγοράστε εσώρουχα, που να σας κάνουν να νιώθετε άνετα και να είστε γοητευτική!

        Προσοχή! Προσέξτε τα νυφικά σας εσώρουχα να πηγαίνουν και με το νυφικό σας φόρεμα!

        Επιλέξτε εσώρουχα στις αποχρώσεις του άσπρου, ιβουάρ ή μπεζ, ώστε να κρατήσετε την παράδοση και να μην είναι αντιαισθητικά μέσα από το ανοιχτόχρωμο νυφικό σας.

        Ανάλογα με το σχέδιο του νυφικού σας επιλέξτε το σουτιέν. Εάν έχετε στράπλες νυφικό, επιλέξτε ένα στράπλες σουτιέν με καλή στήριξη. Εάν το νυφικό σας έχει ανοιχτή πλάτη, προτιμήστε ένα σουτιέν με σιλικόνη στην πλάτη για να μην σας χαλάσουν οι τιράντες του εσωρούχου το αισθητικό αποτέλεσμα. Τέλος, προσέξτε την κούπα του σουτιέν σας να μην φαίνεται από το μπούστο του νυφικού σας.

        Όσον αφορά το κάτω μέρος των νυφικών σας εσωρούχων, επιλέξτε εσώρουχα κομμένα με λέιζερ ή χωρίς λάστιχα για να μην διακρίνονται από το νυφικό σας.

        Τέλος, εάν επιλέξετε ένα κοντό νυφικό αποφύγετε τις καλτσοδέτες για να μην φανούν με τις κινήσεις σας και εκτεθείτε. Μπορείτε να τις φορέσετε αργότερα!

© Gamos Guide