Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Πίνακες ζωγραφικής

Πίνακες ζωγραφικής

Τοποθετήστε τα κομψά στο σπιτικό σας!..

Τα έργα τέχνης πάντα προσθέτουν φινέτσα στο σπίτι μας, αλλά η σοφή επιλογή και η κατάλληλη τοποθέτησή τους συμβάλουν στο να είναι το αποτέλεσμα αισθητικά άψογο.

Σ’ ένα σπίτι τα έργα τέχνης θα πρέπει να συμφωνούν με το στυλ του, τα έπιπλα και την υπόλοιπη διακόσμηση και βέβαια, επιβάλλεται να τοποθετηθούν στο κατάλληλο σημείο, έτσι ώστε να αναδεικνύονται σωστά στο χώρο.

Αν διαθέτετε μια σειρά από γκραβούρες ή λιθογραφίες θα τις βάλετε όλες μαζί πάνω από ένα κλασικού στυλ έπιπλο (ένα σεκρετέρ ή μια βαρύτιμη ροτόντα) με τέτοιο τρόπο, ώστε οι διαστάσεις τους να εναρμονίζονται.

Είτε είναι αυθεντικές μεταξοτυπίες ή αντίγραφα, θα ομορφύνουν το χώρο σας αν συνδυαστούν με μια κομψή κορνίζα. Φροντίστε, όταν θα δώσετε τα έργα σας για κορνιζάρισμα, να διαλέξετε πασπαρτού που να δένει με τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο σας.

Καλό θα είναι, αν η συλλογή σας περιλαμβάνει ακριβούς πίνακες ή παλιές γκραβούρες να τους τοποθετήσετε σε σημείο που δεν θα φωτίζονται άμεσα από το ηλιακό φως, για να μην ξεθωριάσουν.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει ο ειδικός φωτισμός (σποτάκια) που θα εγκαταστήσουμε, ώστε να αναδείξουμε έναν αξιόλογο πίνακα μέσα στο χώρο μας.