Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση

Ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση

Δημοσιεύθηκε: 28/11/2011  14:30
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Μετά το μυστήριο του γάμου σας μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση θα ήταν το ιδανικό για το κλείσιμο αυτής της σημαντικής ημέρας σας.

        Οργανώστε τις ετοιμασίες της δεξίωσής σας σωστά, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα, που επιθυμείτε.

        Η διακόσμηση της αίθουσας, που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωσής σας θα πρέπει να είναι προσεγμένη. Εναρμονισμένη με την διακόσμηση της εκκλησίας και χωρίς βαριά στο μάτι διακοσμητικά στοιχεία, η γαμήλια διακόσμηση σας θα πρέπει να είναι αριστοκρατική.

        Η μουσική, που θα συνοδεύσει το γαμήλιο γλέντι σας θα πρέπει να είναι διασκεδαστική, ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να περάσουν μια όμορφη βραδιά. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το τραγούδι της γαμήλιας βραδιάς σας για τον πρώτο χορό με τον σύντροφό σας.

        Η επιλογή του μενού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Επιλέξτε γεύσεις για τα πιάτα του γαμήλιου μενού σας, που θα μπορούν να προτιμήσουν οι περισσότεροι από τους καλεσμένους σας, φροντίζοντας παράλληλα και για μια δεύτερη επιλογή για τους υπόλοιπους.

        Τέλος, η σωστή εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων σας, κατά την άφιξή τους στην αίθουσα δεξίωσης αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς θα πρέπει να είναι εξαιρετική. Έτσι, εκείνοι θα φύγουν ευχαριστημένοι και εσείς θα είστε ικανοποιημένοι με την έκβαση της βραδιάς.

© Gamos Guide