Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Δεξίωση γάμου με θαλασσινή αύρα

Δεξίωση γάμου με θαλασσινή αύρα

Με φόντο τη γαλάζια απεραντοσύνη χαρείτε την πιο όμορφη βραδιά της ζωής σας σαν ζευγάρι

        Ακόμα κι αν δεν παντρεύεστε σε νησί, ακόμα κι αν το καλοκαίρι αργεί λίγο να έρθει, οργανώνοντας την δεξίωση του γάμου σας σε έναν εναλλακτικό χώρο δίπλα στο κύμα, σίγουρα και εσείς και οι προσκεκλημένοι σας θα απολαύσετε και θα μοιραστείτε υπέροχες συγκινήσεις!..

        Ενας εναλλακτικός χώρος πάντα διαθέτει χώρους εξωτερικούς, ημιυπαίθριους αλλά και εσωτερικούς που ενδείκνυνται για τη χειμερινή περίοδο αλλά παράλληλα είναι η ιδανική λύση σε περίπτωση που συμβεί μια ξαφνική και αναπάντεχη κακοκαιρία, κι έτσι είναι μια καλή επιλογή για τη δεξίωση του γάμου σας.

        Επιπλέον το προσωπικό είναι άψογο και μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας και να υλοποιήσει οποιαδήποτε ιδέα σας.

        Έχει έμπειρους DJ που θα ξεσηκώσουν τους καλεσμένους σας στην πίστα σε έναν χαρούμενο χορό.

        Αν υπάρχει δυνατότητα προβολής video - slides σε μεγάλη οθόνη πίσω από την πίστα, εκμεταλλευτείτε την για να προβάλετε χαριτωμένες φωτογραφίες απ’ τα παιδικά σας χρόνια, ή ακόμα κι από τον γάμο των γονιών σας.

        Εκτός από την γευστική ικανοποίηση με υπέροχες σπεσιαλιτέ από την Ελληνική και Διεθνή κουζίνα - μια αξέχαστη εμπειρία που θα εντυπωσιάσει και θα συζητηθεί απ’ τους προσκεκλημένους σας - τέτοιοι χώροι συνεργάζονται με ειδικούς διακοσμητές, έμπειρους φωτογράφους και γενικά διακρίνονται για υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια!..

        Γιορτάστε το γάμο σας πλάι στο κύμα, απολαύστε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και δημιουργήστε αίσθηση με μια εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της δεξίωσης από τη θάλασσα, με σκάφος!..