Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλια δεξίωση και παιδιά

Γαμήλια δεξίωση και παιδιά

Δημοσιεύθηκε: 17/10/2011  13:59
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Η διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας είναι ένα σημαντικό βήμα στη διοργάνωση του γάμου σας. Η γαμήλια δεξίωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα ευχαριστήριο δώρο στους καλεσμένους σας για την παρουσία τους στο γάμο σας.

        Η σωστή επιλογή της αίθουσας είναι η αρχή της οργάνωσης στη δεξίωσή σας. Επιλέξτε έναν ευρύχωρο χώρο , ώστε όλοι να νιώθουν άνετα.

        Φροντίστε και τους μικρούς σας καλεσμένους, τα παιδιά θα εκτιμήσουν ένα χώρο δεξιώσεων με κήπο. Έτσι, τους δίνεται η δυνατότητα να παίξουν με την ηρεμία τους και οι γονείς να διασκεδάσουν άνετα.

        Για καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσατε να έχετε ένα διασκεδαστή για τα παιδιά, όπου θα τα ψυχαγωγήσει και τα παιδιά θα είναι υπό την επίβλεψή του. Αυτό θα κάνει και τους γονείς του να μην ανησυχούν.

        Τέλος, για μια τέλεια γαμήλια δεξίωση σημαντική είναι και η επιλογή των πιάτων του γαμήλιου μενού. Με την εταιρία catering, που επιλέξατε ή αν σας προσφέρει η αίθουσας της γαμήλιας δεξίωσής σας κουζίνα, φροντίστε το μενού. Θα πρέπει να υπάρχουν και εναλλακτικές για κάποια πιάτα.

        Για τους μικρούς σας φίλους επιλέξτε ένα παιδικό γεύμα, ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να το προτιμήσουν. Φροντίστε να μην υπάρχουν βαριά και πολύ πικάντικα φαγητά στο μενού των παιδιών. Τέλος, παρέχετε τους χυμούς και αναψυκτικά.

        Ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και εσείς θα χαρείτε το τελικό αποτέλεσμα.

© Gamos Guide