Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Δεξίωση γάμου σε κτήμα με κήπο

Δεξίωση γάμου σε κτήμα με κήπο

Δημοσιεύθηκε: 19/10/2011  13:20
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Για ένα όμορφο φόντο στη δεξίωση του γάμου σας προτιμήστε ένα κτήμα δεξιώσεων με κήπο. Ο κήπος θα σας δώσει τη μοναδικότητα, που ψάχνετε στη δεξίωσή σας.

        Ο κήπος, που θα διαθέτει το κτήμα δεξιώσεων θα σας δώσει το πλεονέκτημα στη διακόσμηση σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο αυτό και με τη βοήθεια του συνεργείου ανθοστολίσεις του γάμου σας να σας προτείνουν κάποιες συνθέσεις για το χώρο αυτό.

        Επιπλέον, ο χώρος αυτός μπορεί να αξιοποιηθεί για να απασχολήσετε και τους μικρούς σας καλεσμένους. Ειδικά για εσάς, που συνδυάζεται γάμο και βάπτιση παιδιού μαζί είναι η ιδανική λύση. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο διασκεδαστή παιδιών ή να τοποθετήσετε κάποια φουσκωτά παιχνίδια για να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα.

        Για όσους θέλουν να δώσουν άλλο αέρα στη γαμήλια δεξίωσή τους, ο κήπος του κτήματος θα ήταν το ιδανικό μέρος για την αποκλειστική φιλοξενία των καλεσμένων τους. Με τη συνοδεία μουσικής και με όμορφες ροτόντες και μπουφέ μπορεί να αποτελέσει το τέλειο μέρος για τη γαμήλια δεξίωσή σας.

© Gamos Guide