Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκόπελο

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκόπελο

Καταγάλανες ακρογιαλιές και σκιερά δάση!..

Σαγηνευτικό νησί η Σκόπελος, θα σας πλανέψει με τις φυσικές της ομορφιές, τα παρθένα πυκνά πευκοδάση που φτάνουν ως την ακρογιαλιά, γραφικά λιμανάκια και όμορφες παραλίες με κορυφαία την παραλία Στάφυλος.

Είναι ένα από τα πιο πράσινα νησιά στην Ελλάδα, ιδανικό για το ταξίδι του μέλιτος τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ένας μικρός παράδεισος, όπου το πράσινο των πεύκων και των βαθύσκιωτων δασών σμίγει με το ονειρικό γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου σας.

Διαθέτει ποικίλη ξενοδοχειακή υποδομή και είτε διαλέξετε τη γαμήλια σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, είτε ένα μπανγκαλόου σε κάποιο καλό συγκρότημα θα μείνετε εξίσου ικανοποιημένοι.

Η Σκόπελος θα σας μείνει αξέχαστη για τις πανέμορφες τοποθεσίες, τις μαγευτικές ακτές της, τις σπηλιές, τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, τα γραφικά λουλουδένια σπιτάκια και εκκλησάκια των χωριών και τη ζωντάνια και φιλικότητα των κατοίκων της.

Μην λησμονήσετε να επισκεφτείτε το γραφικότατο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί, στο οποίο γυρίστηκε η διάσημη ταινία "Μάμα Μία" και στο οποίο γίνονται συνεχώς πάρα πολλοί ρομαντικοί γάμοι.

Επίσης την γραφική χώρα η οποία έχει χαρακτηριστεί ως παραδοσιακός οικισμός και διατηρεί σε μεγάλο μέρος της την παραδοσιακή Σκοπελίτικη αρχιτεκτονική.