Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Ανθοστολισμός με ρομαντική διάθεση

Ανθοστολισμός με ρομαντική διάθεση

Δημοσιεύθηκε: 10/02/2012  14:47
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Κάθε ρομαντική στιγμή μας την έχουμε ταυτίσει με ένα λουλούδι. Ο γάμος, η ένωση δύο ανθρώπων, από μόνος του είναι μια ρομαντική πράξη. Δε θα πρέπει, οπότε, από τη γαμήλια διακόσμηση να λείπει το στοιχείο του ρομαντισμού.

        Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στα λουλούδια, όμως ο καθένας, σύμφωνα με το γούστο του και τον χαρακτήρα του μπορεί να αναδείξει το ρομαντισμό αυτό με διαφορετικό τρόπο. Η συνηθέστερη επιλογή είναι οι ανθοστολισμοί γάμου σε σχήμα καρδιάς. Η νυφική ανθοδέσμη σχηματίζει μια καρδιά με πολλά τριαντάφυλλα να καθορίζουν το σχήμα της. Δεν λείπει βέβαια και ο ανθοστολισμός του αυτοκινήτου ακολουθώντας ίδιο μοτίβο.

        Μια ακόμα επιλογή είναι οι ανθοστολισμοί σε πολυχώρους με κεριά και τριαντάφυλλα. Πολλά ζευγάρια διακοσμούν τον εξωτερικό χώρο με κεριά σχηματίζοντας καρδιά και τοποθετώντας στη μέση λουλούδια για να δώσουν χρώμα.

        Επίσης, μια πιο λιτή πρόταση είναι η εξής: μπορείτε να επιλέξετε το λουλούδι, που σας πρόσφερε πρώτη φορά ο σύντροφος σας, ως κεντρική διακόσμηση του γάμου σας. Έτσι, θα νιώσετε σαν το πρώτο σας ραντεβού.

        Πηγαίνετε στο πλησιέστερο ανθοπωλείο, δείτε την ποικιλία των λουλουδιών και παίξτε με τη φαντασία σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το μοναδικό.

© Gamos Guide