Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Φορέματα για γάμο

Φορέματα για γάμο

Η νύφη πρέπει να είναι κομψή, εντυπωσιακή, υπέροχη!..

        Διαλέξτε νυφικό φόρεμα, για πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο και βραδινή τουαλέτα για τη γαμήλια δεξίωση!..

        Το νυφικό φόρεμα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του γάμου!.. Το έθιμο το θέλει λευκό, για να συμβολίζει τη χαρά αλλά και την αγνότητα των αισθημάτων. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε κι άλλο χρώμα, αρκεί να έχει ανοιχτούς και απαλούς τόνους (ροζ, γαλάζιο, βεραμάν, λιλά).

        Βέβαια, επειδή τα τελευταία χρόνια αυξάνονται ραγδαία οι πολιτικοί γάμοι, ίσως να βρίσκεστε σε δίλημμα για το αν πρέπει ή όχι να φορέσετε νυφικό φόρεμα στο δημαρχείο. Σας συμβουλεύουμε να μην προβληματιστείτε καθόλου κι ούτε να στερήσετε από τον εαυτό σας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

        Ακόμα και ο γάμος στο δημαρχείο θέλει επίσημο ντύσιμο, οπότε, αν είστε αποφασισμένη να μην βάλετε νυφικό, τότε οπωσδήποτε θα φορέσετε ένα πολύ καλό ταγέρ ή ντε πιες συνολάκι ή βραδινό φόρεμα αν ο γάμος σας γίνεται το βράδυ.

        Στη γαμήλια δεξίωση μπορείτε να παραμείνετε με το νυφικό σας φόρεμα κι αν έχει μακριά ουρά, ζητείστε από τον οίκο νυφικών που το αγοράσατε ή το νοικιάσατε να είναι αφαιρούμενη, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με την άνεσή σας.

        Αν όμως θέλετε να αλλάξετε, διαλέξτε μια εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα, σε χρώμα που να σας ταιριάζει και σε γραμμή που να σας κολακεύει.

        Πολλές νύφες προτιμούν να ράψουν το νυφικό τους, ώστε να είναι ακριβώς στα μέτρα τους και να έχουν μια υπέρκομψη εμφάνιση. Σ' αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα σχέδιο ντε-πιες, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε το σετάκι και μετά το γάμο, κάνοντας διάφορους συνδυασμούς και με άλλα κομμάτια.

        Η ώρα η καλή και ευχόμαστε στο γάμο σας να λάμπετε από ομορφιά και ευτυχία!..