Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Προσκλητήρια με κορδέλα

Προσκλητήρια με κορδέλα

Δημοσιεύθηκε: 14/10/2011  20:44
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Αναζητώντας το τέλειο προσκλητήριο γάμου, συχνά βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με το ποίο προσκλητήριο είναι καλύτερο για εσάς και το γάμο σας. Με μια μεγάλη γκάμα από προσκλητήρια γάμου η επιλογή σας γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

        Μια εντυπωσιακή επιλογή για το προσκλητήριο του γάμου σας είναι το προσκλητήριο με κορδέλα. Το συγκεκριμένο είδος προσκλητηρίου γάμου ταιριάζει σε όλους τους τύπους ανθρώπων και σε αυτούς, που αναζητάνε την πρωτοτυπία αλλά και στους πιο συντηρητικούς.

        Το προσκλητήριο με κορδέλα μπορεί να δίνει το εφέ του κυλίνδρου. Τυλιγμένο ρολό από μαλακό χαρτί το προσκλητήριο σας να τυλίγεται με μια εντυπωσιακή σατέν κορδέλα.

        Μια ακόμα επιλογή προσκλητηρίου με κορδέλα για αυτούς, που ζητάνε πιο πολλά από ένα προσκλητήριο είναι το εξής: το προσκλητήριο σε τετράγωνη κάρτα, όπου θα περιέχει τρία φύλλα. Τη χαρτονένια κάρτα, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία τέλεσης του γάμου, ένα ριζόχαρτο από πάνω για να δώσει ένα τρισδιάστατο εφέ και ως εξώφυλλο μια κάρτα με ανάγλυφες λεπτομέρειες ή πριντ με εικόνες γάμου. Όλα αυτά βέβαια θα ενώνονται με μια δίχρωμη κορδέλα σατέν ή σουέτ για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα δίνει την εικόνα του άλμπουμ στον προσκεκλημένο.

        Αναζητήστε τα προσκλητήρια με κορδέλα και επενδύστε σε αυτά για την πρόσκληση του γάμου σας!

© Gamos Guide