Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Για μια κομψή εμφάνιση της νύφης στη δεξίωση

Για μια κομψή εμφάνιση της νύφης στη δεξίωση


Είτε παραμείνετε με το νυφικό είτε αλλάξετε και φορέσετε μια υπέροχη βραδινή τουαλέτα, καταπλήξτε τους πάντες στην πιο ευτυχισμένη βραδιά της ζωής σας!..

        Γιατί να μην παρατείνετε την απόλαυση παραμένοντας με το νυφικό στη γαμήλια δεξίωση; Φροντίστε μόνο το φόρεμα να μην είναι πολύ στενό για να σας βολεύει στις κινήσεις και να μπορείτε άνετα να χορέψετε με τον σύντροφό σας.

        Τα παπούτσια σας φροντίστε να είναι άνετα και σταθερά. Μπορείτε να πρωτοτυπήσετε αγοράζοντας ειδικά παπούτσια για χορό σε κάποιο έντονο χρώμα (μπορντώ ή κόκκινο) ειδικά αν πρόκειται ο πρώτος σας χορός να είναι ταγκό. Συνδυάστε με μακριά γάντια στο ίδιο χρώμα για περισσότερη θεατρικότητα.

         Αν αποφασίσατε να παραμείνετε με το νυφικό στη δεξίωση, δοκιμάστε στο σπίτι μερικούς χορούς με τον σύντροφό σας. Αν το νυφικό έχει ουρά ή μακριά και ογκώδη φούστα θα πρέπει να προσέχετε το βηματισμό σας!

         Αν φορέσετε τουαλέτα, φροντίστε να είναι φόρεμα που ταιριάζει με τον τύπο σας με το χτένισμα τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ που ήδη έχετε από τη γαμήλια τελετή. Επίσης η τουαλέτα θα πρέπει να ταιριάζει με το κοστούμι του συζύγου σας. Τα κατάλληλα παπούτσια για να συμπληρωθεί αρμονικά το σύνολο, είναι χρώματος μαύρου, δερμάτινα, χωρίς αγκράφες και κορδόνια. Να είναι μαλακά και άνετα για να μην σας κουράσουν με τόσες ώρες ορθοστασίας.

        Πάνω απ’ όλα, ότι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε, αυτό που μετράει είναι η χαρά που θα μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους.