Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Ρομαντική άφιξη

Ρομαντική άφιξη

Αν ο γάμος σας έχει ρομαντικό ύφος, με δαντελένιο νυφικό και παλιά κοσμήματα τότε θα πρέπει να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει και να το στολίσετε ανάλογα!..

        Εκτός από το αμαξάκι με άλογα, που γίνεται όλο και πιο δυσεύρετο οι επιλογές του οχήματος για έναν ρομαντικό γάμο είναι αρκετές.

        Εάν έχετε αποφασίσει να νοικιάσετε αυτοκίνητο αντίκα, να ξεκινήσετε από νωρίς την αναζήτηση. Καταλαβαίνετε, επειδή αυτά τα αυτοκίνητα σπανίζουν, θα πρέπει έγκαιρα να έχετε εντοπίσει αυτό που σας αρέσει και να το κλείσετε για τη μέρα του γάμου σας.

        Τα ιδανικά χρώματα είναι λευκό ή μαύρο, όμως αυτό που μετράει είναι η αίσθηση που πάντα δημιουργεί μια καλοδιατηρημένη αντίκα.

        Σας δίνουμε και μερικές ιδέες για το στολισμό του, ώστε να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

        Τοποθετείστε δυο λωρίδες από λευκό αέρινο τούλι ή τούλινη δαντέλα σε σχήμα ν στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και διακοσμείστε με μικρά μπουκετάκια από άνθη.

        Με το λευκό τούλι αρμονικός συνδυασμός είναι κορδέλες σε ροζ ή σωμόν απόχρωση και μπουκετάκια λουλουδιών σε αντίστοιχους τόνους.

        Γενικά ο στολισμός θα πρέπει να είναι όσο γίνεται διακριτικός και σε απαλούς χρωματικούς τόνους: το αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και θα αναδείξει όμορφα τη δική σας ρομαντική εμφάνιση.