Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Οργάνωση του bar

Οργάνωση του bar

Εάν θα θέλατε ο γάμος σας να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις φροντίστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες της γαμήλιας δεξίωσης!..

        Είναι πολύ όμορφο να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώσουν ότι τους έχετε σκεφθεί και έχετε φροντίσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να περάσουν καλά.

        Αν για παράδειγμα ανάμεσα στους προσκεκλημένους σας υπάρχουν άτομα που αποφεύγουν την κατανάλωση αλκοόλ για λόγους υγείας, ένα μπαρ με μη αλκοολούχα ποτά θα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αυτή η ιδέα θα άρεσε σίγουρα και στα μικρά παιδιά καθώς και στους γονείς τους.

        Στο συγκεκριμένο μπαρ να υπάρχει απαραιτήτως άφθονο μεταλλικό νερό, αεριούχο και μη, αναψυκτικά (και σε λάιτ εκδοχή) και μη αλκοολούχα κοκτέιλ όπως daiquiris χωρίς οινόπνευμα, φρουτοχυμοί και παγωμένο τσάι.

        Αν πάλι στον κύκλο σας υπάρχουν χορτοφάγοι, ή ηλικιωμένοι που για λόγους υγείας δεν κάνει να καταναλώνουν κρέας και άλλα ζωικά προϊόντα, φροντίστε ώστε εκτός από τις σαλάτες να έχουν και κάποιες επιλογές από το μενού που να μην περιλαμβάνουν κρέας.

        Έτσι θα έχετε ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις και σίγουρα έτσι εξασφαλίζετε μια επιτυχημένη και αξέχαστη γαμήλια δεξίωση.