Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Παραθαλάσσια φωτογράφιση

Παραθαλάσσια φωτογράφιση

Εάν ο γάμος σας γίνει σε ένα παραλιακό εκκλησάκι και οι φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής έχουν φόντο τη θάλασσα, το άλμπουμ από το γάμο σας θα είναι ένα πραγματικό αριστούργημα!..

        Αυτό άλλωστε είναι που ζηλεύουν μελλόνυμφοι από άλλες χώρες που επιλέγουν την Ελλάδα για το γάμο τους και το γαμήλιο ταξίδι.

        Τα υπέροχα νησιωτικά τοπία της Ελλάδας, προικισμένα με σπάνια ομορφιά, να είναι το μαγευτικό σκηνικό της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας σαν ζευγάρι.

        Πόσο τυχεροί είμαστε οι Έλληνες που μπορούμε να έχουμε τέτοιες επιλογές!..

        Φανταστείτε η τελετή του γάμου να τελειώσει την ώρα του ηλιοβασιλέματος, τι καταπληκτικά πλάνα θα απαθανατίσει ο φωτογράφος!..

        Αν έχετε διαλέξει ένα κάτασπρο ξωκκλήσι δίπλα στη θάλασσα, ή σε ένα λοφάκι με το απέραντο γαλάζιο να απλώνεται στον ορίζοντα, τι μαγεία θα αποτυπωθεί στις γαμήλιες φωτογραφίες!..

        Μην χάσετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε να βγουν πολλές φωτογραφίες με φυσικό φως.

        Επίσης, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες – η νύφη με το νυφικό και την ανθοδέσμη και ο γαμπρός με το κοστούμι – την επόμενη μέρα πλάι στο κύμα ή σε χαρακτηριστικά τοπία του νησιού ή ακόμη κι επάνω σε μια βάρκα καθώς θα σαλπάρετε για έναν ρομαντικό περίπλου!..

        Η χαρά του γάμου σας θα περιστοιχίζεται από την γαλήνια εικόνα της θάλασσας, συμβολίζοντας την απέραντη ευτυχία που θα βιώσετε σαν ζευγάρι!..