Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Εναρμονίστε το σπίτι σας σύμφωνα με το Feng Shui

Εναρμονίστε το σπίτι σας σύμφωνα με το Feng Shui

Δημοσιεύθηκε: 18/10/2011  16:00
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Μια νέα τάση, που κυριαρχεί παγκοσμίως είναι η εναρμόνιση του χώρου σας σύμφωνα με τις επιταγές του Feng Shui. Το Feng Shui είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της επιστήμης της αύρας με τη διακόσμηση.

        Εάν θέλετε και εσείς να ακολουθήσει η διακόσμηση του σπιτιού σας το Feng Shui δεν έχετε παρά να πάρετε μια γεύση από τις παρακάτω «εντολές» του Feng Shui για το 2012-2013.

        Αρχικά, εάν θέλετε να έχετε ευφορία και πλούτο, πρέπει να τοποθετήσετε ένα δεντράκι από κιτρίνη ή ένα κουμπαρά γουρουνάκι στη Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού σας, που θεωρείται ως η περιοχή του πλούτου.

        Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο: προτιμήστε για τους τοίχους του δωματίου σας χρώματα στις αποχρώσεις του ροζ, κόκκινου, κίτρινου και πορτοκαλί και σε ανάλογες αποχρώσεις και τις κουρτίνες σας.

        Φροντίστε ώστε το κεφαλάρι του κρεβατιού σας να ακουμπάει στον τοίχο και να βρίσκεται στη μέση, έτσι ώστε να δώσει ελευθερία και ισονομία στο ζευγάρι. Προτιμήστε ένα ξύλινο κρεβάτι και τοποθετήστε το στο χώρο έτσι ώστε να μην βρίσκονται απέναντι από την πόρτα τα πόδια σας, καθώς θα αποδυναμώσει τον οργανισμό σας και θα έχετε έλλειψη ενέργειας. Επίσης, μην βάλετε ράφια και ντουλάπια πάνω από το κρεβάτι σας για αποφυγή πονοκεφάλων.

        Διακοσμήστε το σπίτι σας με κοινές σας φωτογραφίες και βάλτε τα διακοσμητικά σας ανά ζεύγη για να τονίσετε τη συντροφικότητα και τη σιγουριά στη σχέση σας!

        Απαλός φωτισμός και κρεμαστά καμπανάκια και κρύσταλλοι θα δώσουν ενέργεια στο χώρο σας.

        Τέλος, φροντίστε να μην υπάρχει καθρέφτης απέναντι από την είσοδο για να αποβάλλεται τη κακή ενέργεια!