Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Επίδοξοι φωτογράφοι

Επίδοξοι φωτογράφοι


ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ!.. Ζητείστε από φίλους και γνωστούς να φωτογραφίσουν τις ανεπανάληπτες στιγμές της ευτυχίας σας!..

        Αν εκτός από τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση, θέλετε να έχετε φωτογραφίες και από πιο… χαρακτηριστικές στιγμές της προετοιμασίας του γάμου, επιστρατεύστε φίλους ή συγγενείς. Για να «καλύψετε» την προετοιμασία στο σπίτι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, με μεγάλη ανάλυση, δύο σετ από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δύο κάρτες μνήμης με μεγάλη χωρητικότητα. Για να μην ξεχαστεί τίποτε από αυτά που θέλετε να απαθανατιστούν σας παραθέτουμε μια λίστα που μπορείτε να τυπώσετε και να δώσετε στους βοηθούς φωτογράφους.


        Στο σπίτι της νύφης Το νυφικό σας φόρεμα κρεμασμένο στο έξω μέρος της ντουλάπας ή απλωμένο πάνω στο νυφικό σας κρεβάτι Τα γοβάκια που θα φορέσετε στο γάμο σας, από πάνω και από κάτω για να φαίνονται και τα ονόματα που έχουν γράψει οι ανύπαντρες φίλες σας… Όπως είναι γνωστό, οι ανύπαντρες κοπέλες γράφουν τα ονόματά τους κάτω από το παπούτσι της νύφης και όποιας σβηστεί το όνομα αυτή είναι η επόμενη που θα παντρευτεί σύμφωνα με το έθιμο. Η νυφική ανθοδέσμη σας Εσείς ενώ σας μακιγιάρουν. Η κουμπάρα και η νύφη την ώρα της προετοιμασίας Εσείς με τη μητέρα σας ενώ τακτοποιείτε πάνω σας το νυφικό Φωτογραφίες στις λεπτομέρειες και τα στολίδια του νυφικού όπως στρας, λουλούδια και δαντέλα. Εσείς με τις κολλητές σας φίλες, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές Εσείς με τη μητέρα σας αγκαλιασμένες και οι αδερφές σας(αν υπάρχουν) Εσείς όταν πίνετε το καθιερωμένο πλέον ποτάκι λίγο πριν πάτε στην εκκλησία Εσείς αφού πια είστε έτοιμη στο σπίτι Εσείς λίγο πριν φύγετε για την εκκλησία Εσείς όταν μπείτε στη λιμουζίνα που θα σας πάει στο ναό Εσείς όταν είστε μέσα στη λιμουζίνα, στη διαδρομή για την εκκλησία


        Στο σπίτι του γαμπρού Ο γαμπρός όταν… ξυρίζεται! Ο γαμπρός καθώς φτιάχνει τη γραβάτα ή το παπιγιόν του Ο γαμπρός με τους κολλητούς του την ώρα που ετοιμάζεται στο σπίτι Ο γαμπρός και ο μπαμπάς του στον καναπέ του σπιτιού Ο γαμπρός και η μαμά του που τον καμαρώνει. Ο γαμπρός στην πόρτα του σπιτιού λίγο πριν φύγει Ο γαμπρός όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο Ο γαμπρός στη διαδρομή, μέσα στο αυτοκίνητο Αν πριν το γάμο κάνατε bachelor party μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα!