Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκιάθο

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκιάθο

Ειδυλλιακός παράδεισος!..

Η Σκιάθος είναι το κοσμοπολίτικο νησί των Βόρειων Σποράδων και συγκαταλέγεται στα ομορφότερα νησιά σε όλη την Ελλάδα. Επειδή διαθέτει πολυμορφία φυσικών τοπίων με εξαιρετικές παραλίες είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το γαμήλιο ταξίδι σας.

Η Σκιάθος είναι προικισμένη με πολλές φυσικές ομορφιές. Οι όμορφες εικόνες των τοπίων αλλά και των γραφικών οικισμών δεν θα πλήξουν και τον πιο απαιτητικό τουρίστα. Οι 60 πανέμορφες παραλίες του νησιού, από τις οποίες αυτές της νότιας πλευράς είναι κοσμικές και πολυσύχναστες, ενώ οι βόρειες πιο απομονωμένες, οι οποίες ξεχωρίζουν για την άγρια ομορφιά τους μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις τουριστικές διαθέσεις.

Οπωσδήποτε θα πάτε να κολυμπήσετε στην πιο γνωστή, τα Λαλάρια, με την ειδυλλιακή Γαλάζια Σπηλιά

Το σούρουπο, αγκαλιασμένοι θα κάνετε ρομαντικές βόλτες στη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού, διασχίζοντας τα στενά σοκάκια με τις ασβεστωμένες πλάκες, όπου θα θαυμάσετε πολλές εκκλησίες και υπέροχα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με ανθοστόλιστους κήπους.

Μην λησμονήσετε να επισκεφτείτε το εξαιρετικό μουσείο των μουσικών οργάνων, το οποίο στεγάζεται εντός της μονής της Ευαγγελιστρίας και το οποίο διαθέτει συλλογή οργάνων από όλον τον κόσμο!

Πανέμορφα ξενοδοχεία σας περιμένουν για να στεγάσουν την ευτυχία σας και να σας προσφέρουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες!..