Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Νεσεσερ ομορφιάς

Νεσεσερ ομορφιάς


Για να αναδείξετε την ομορφιά σας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας!..

        Οι αισθητικοί συμβουλεύουν να φροντίσετε, εκτός από όλα τα απαραίτητα για το νυφικό μακιγιάζ, να προμηθευτείτε και καλλυντικά που θα δώσουν μια υπέροχη εμφάνιση στο σώμα και στο πρόσωπό σας και θα αναδείξουν όλη σας την ομορφιά. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε οπωσδήποτε:

        Μια πολύ καλή κρέμα ημέρας για το πρόσωπο, με ενυδατικά συστατικά και δείκτη προστασίας. Ένα καλά ενυδατωμένο πρόσωπο είναι ο ιδανικός καμβάς για ένα γοητευτικό μακιγιάζ. Πιθανόν να χρειαστείτε και κάποια μάσκα ομορφιάς ή άλλα περισσότερο εξειδικευμένα προϊόντα. Απευθυνθείτε έγκαιρα σε έναν σύμβουλο αισθητικής.

        Για το σώμα θα χρειαστείτε μια ενυδατική λοσιόν ή κρέμα (ανάλογα με τον τύπο δέρματος) με ευχάριστο διακριτικό άρωμα. Ιδανικό θα ήταν να έχει η κρέμα σώματος ίδια μυρωδιά με το άρωμά σας.

        Την ημέρα του γάμου σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λοσιόν σώματος που δίνει μια διακριτική λάμψη στα μπράτσα, το ντεκολτέ, τις γάμπες και στα υπόλοιπα σημεία του σώματος που είναι ακάλυπτα (π.χ. πλάτη) και στο υπόλοιπο σώμα μια καλή αρωματική λοσιόν.