Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Μπομπονιέρες γάμου σαν θαλασσινή αύρα

Μπομπονιέρες γάμου σαν θαλασσινή αύρα

Δημοσιεύθηκε: 9/12/2011  14:19
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Σκέφτεστε να διοργανώσετε το γάμο σας το καλοκαίρι ή σε κάποιο νησί, αλλά θέλετε όλη η γαμήλια διακόσμηση σας να έχει το θαλασσινό στοιχείο;

        Φροντίστε να επιλέξετε τα διακοσμητικά στοιχεία του γάμου σας με βάση το πρότυπο, που θέλετε. Ξεκινώντας από τις μπομπονιέρες, που είναι το βασικότερο διακοσμητικό και αναμνηστικό του γάμου σας.

        Η μπομπονιέρα με θαλασσινή αύρα θα πρέπει να διαπνέεται από το στοιχείο της θάλασσας. Διακοσμητικά με θέμα τη θαλάσσια ζωή, όπως αστερίες και ιππόκαμποι ή ακόμα και το χρώμα της θάλασσας το γαλάζιο-μπλε, ή το χρώμα της άμμου μπορεί να παίξει ως φόντο στη μπομπονιέρα σας.

        Για αυτούς, που θέλουν να ξεχωρίσουν αποφύγετε τις κλασσικές μπομπονιέρες με τούλι και επενδύστε σε μια πήλινη ή πορσελάνινη κατασκευή. Οι μπομπονιέρες με θαλασσινή αύρα θα μπορούσαν να ήταν μια μπιζουτιέρα σε σχήμα κοχυλιού για τις κυρίες και για τους άνδρες καλεσμένους πουγκιά από οργάντζα ή μικρά όμορφα κουτιά με θαλασσινά διακοσμητικά.

        Αναζητήστε τα καταστήματα με τις μπομπονιέρες και μιλήστε για αυτό μαζί τους. Θα σας προτείνουν πολλές και αξιοπρόσεκτες μπομπονιέρες για την ημέρα του γάμου σας.

© Gamos Guide