Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Θαλασσινή γαμήλια δεξίωση

Θαλασσινή γαμήλια δεξίωση

Δημοσιεύθηκε: 10/1/2012  14:45
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Η ιδανική δεξίωση γάμου περιλαμβάνει αγαπητούς καλεσμένους, προσεγμένο φαγητό, μουσική και ένα ονειρεμένο τοπίο. Για εσάς, που αναζητάτε ακόμα το μέρος της δεξίωσης σας τι θα λέγατε για τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας στη θάλασσα;

        Με φόντο το μπλε της θάλασσας η γαμήλια δεξίωσή σας θα αποκτήσει κύρος και ρομαντισμό. Αφήνοντας σας η θάλασσα πολλά προνόμια, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός, σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα.

        Ύστερα από συζήτηση με τους διευθύνοντες του κτήματος τοποθετείστε ένα μικρό μπουφέ ή ένα μίνι-μπαρ στην παραλία. Θα δώσετε έτσι ακόμα μεγαλύτερο χώρο στη δεξίωσή σας και θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι της δεξίωσής σας να χαρούν και το τοπίο της θάλασσας.

        Φροντίστε τη διακόσμηση του κτήματος, που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωσή σας να συμβαδίζει με το θαλασσινό τοπίο. Χρώματα όπως γαλάζιο, μπεζ και χρυσό είναι μερικά από αυτά, που προτιμούνται από «θαλασσινούς» γάμους.

        Με την κατάλληλη μουσική συνοδεία και την όμορφη ατμόσφαιρα, που δημιουργεί η αύρα της θάλασσας θα έχετε τη γαμήλια δεξίωση, που ονειρευόσασταν.

© Gamos Guide