Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Φωτίστε το χώρο σας

Φωτίστε το χώρο σας

Το φως παίζει πρωταρχική σημασία στο να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον, συμβάλει στην ανάδειξη των όγκων και των χρωμάτων!..

Έτσι, με τα φωτιστικά που έχουμε επιλέξει προσεκτικά, θα καταφέρουμε να δώσουμε μια άλλη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, αλλά και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να είναι λειτουργικό.

Στην κρεβατοκάμαρα ο φωτισμός θα πρέπει να είναι απαλός, για να δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον στο οποίο καταφεύγουμε στο τέλος της ημέρας, που έχουμε ανάγκη από ξεκούραση. Πιο έντονος μπορεί να είναι ο ανεξάρτητος φωτισμός στα κομοδίνα, δίπλα στο κρεβάτι, ώστε να μπορούμε να διαβάσουμε, αν το συνηθίζουμε, πριν από τον ύπνο.

Έντονο φωτισμό θα χρειαστούμε και στην τουαλέτα που χρησιμοποιούμε για να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Για την κουζίνα, πρέπει να έχουμε ένα κεντρικό φωτιστικό, αλλά και έντονο φως στα σημεία που γίνονται οι κυριότερες εργασίες προετοιμασίας του φαγητού.

Στο μπάνιο καλό είναι το φως να τοποθετείται πάνω από τον καθρέφτη. Άλλωστε εκεί είναι περισσότερο χρηστικό.

Στην τραπεζαρία και το καθιστικό το πιο σωστό είναι να υπάρχει ανεξάρτητος φωτισμός. Προτιμήστε ένα λιτό φωτιστικό για το καθιστικό και μερικά σποτάκια ή μικρά λαμπατέρ για να φωτιστούν κάποιες γωνιές του.

Στην τραπεζαρία, το φωτιστικό να κατεβαίνει χαμηλά, αλλά να είναι ανάλογο σε μέγεθος με το τραπέζι.

Το φως του σαλονιού, καλό θα είναι να έχει ρυθμιζόμενη ένταση, ώστε να δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με την περίσταση.