Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Τι χτένισμα ταιριάζει με το πέπλο μου;

Τι χτένισμα ταιριάζει με το πέπλο μου;

Δημοσιεύθηκε: 15/12/2011  15:02
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Οι ετοιμασίες για την εμφάνιση της νύφης ξεκινούν από πολύ νωρίς στην οργάνωση του γάμου. Ξεκινώντας από την επιλογή του νυφικού καταλήγουμε στο χτένισμά της την ημέρα του γάμου.

        Τα νυφικά χτενίσματα συνδυάζονται με διάφορα κοσμήματα και διακοσμητικά μαλλιών. Για εσάς, που επιλέξατε πέπλο για τη νυφική σας εμφάνιση, προσέξτε ώστε το νυφικό σας χτένισμα να εναρμονίζεται με την εικόνα του πέπλου σας.

        Μερικά προτεινόμενα νυφικά χτενίσματα για τις νύφες με πέπλο είναι τα εξής:

        Το ιδανικό χτένισμα για το γάμο σας είναι τα λιτά μαλλιά. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και δημιουργήστε το εφέ του κύματος στο κάτω μέρος τους. Μπορείτε εάν θέλετε να πιάσετε ψηλά τις μπροστινές σας τούφες, ώστε εκεί να στεριωθεί και το πέπλο σας.

        Ένα ακόμα νυφικό χτένισμα για νύφες με πέπλο με μακριά μαλλιά είναι οι μπούκλες. Μπορείτε να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας και αφήστε τον κομμωτή σας να τους δώσει λάμψη, βάζοντας στα μαλλιά σας την ειδική χρυσόσκονη.

        Τέλος, ένα ωραίο σινιόν, χωρίς όγκο, είναι μια πολύ καλή επιλογή για το πέπλο για εσάς, που θέλετε κάτι πιο κλασσικό.

        Επισκεφτείτε το κομμωτή σας και δείτε ποιο χτένισμα είναι για εσάς! Μην ξεχάσετε να κάνετε πρόβα νυφικού χτενίσματος, φορώντας και το πέπλο σας για να κάνετε τις μικροαλλαγές, που θέλετε!

© Gamos Guide