Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στην Πάτμο

Γαμήλιο ταξίδι στην Πάτμο

Η μυστηριακή γη της Αποκάλυψης!..

Η Πάτμος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά μας που θα σας γοητέψει με τον ανεξήγητο μαγνητισμό που εκπέμπει. Πασίγνωστη για τις υπέροχες παραλίες της, τη γραφικότητα των οικισμών της, τη μεγάλη ιστορία της έχει σε όλο τον κόσμο φανατικούς θαυμαστές που την επισκέπτονται συχνά. Η ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους θα σας εντυπωσιάσει. Οι εναλλαγές του τοπίου της είναι γοητευτικές, μικροί γυμνοί λόφοι διαδέχονται μικρές πεδινές εκτάσεις και δεκάδες πέτρινες γλώσσες δημιουργούν μια δαντέλλα από γραφικούς όρμους και ήσυχα λιμανάκια.

Προικισμένο με χίλιες χάρες, το νησί είναι ιδανικό για αναζωογονητικές γαμήλιες διακοπές. Η ομορφιά της φύσης της, η γραφικότητα των οικισμών, η πενταγάλανη θάλασσα και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική στη Χώρα, μαζί με την ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής, την ξεχωρίζουν για ένα γαμήλιο ταξίδι συνδυάζοντας την ιστορία του τόπου με την χαλάρωση.

Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά των παραλιών της, σε μικρές οργανωμένες πλαζ ή σε απόμερους ήσυχους όρμους. Για τη διαμονή σας μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού ή κάποια σουίτα στα υπέροχα συγκροτήματα παραδοσιακών οικιών που διαθέτει.

Σας προσφέρει άπειρες επιλογές για να διασκεδάσετε, μια και στο νησί επικρατεί έντονη νυχτερινή ζωή, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, με πλήθος γραφικές ταβέρνες με ελληνική λαϊκή μουσική, ατμοσφαιρικά μπαράκια και κλαμπ.