Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλια δεξίωση σε ταβέρνα με μουσική

Γαμήλια δεξίωση σε ταβέρνα με μουσική

Δημοσιεύθηκε: 15/11/2011  15:00
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Μια πρόταση για όλα τα γούστα είναι η διοργάνωση της γαμήλια σας δεξίωσης σε ταβέρνα. Συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και μπορείτε να ευχαριστήσετε με αυτή την επιλογή όλους τους καλεσμένους σας, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.

        Επιλέξτε μια ταβέρνα με μουσική. Η ζωντανή μουσική θα δώσει άλλο ύφος στη δεξίωση σας και θα αποτελέσει εγγύηση για τη διασκέδαση σας. Μπορείτε να οργανώσετε εσείς το πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει η ορχήστρα για εσάς.

        Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει η μουσική μπορεί να συμπληρωθεί με τον ανθοστολισμό των τραπεζιών , το φωτισμό της ταβέρνας καθώς και για τους πιο απαιτητικούς μπορείτε να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα στη διακόσμηση της δεξίωσης σας.

        Καθοριστικό στοιχείο στη δεξίωση σε ταβέρνα είναι και το φαγητό. Επιλέγοντας το μενού της γαμήλιας δεξίωσής σας καλό θα ήταν να έχετε και μία εναλλακτική σε περίπτωση, που κάποιος δεν τρώει ή είναι αλλεργικός σε κάποιο από τα πιάτα του μενού. Το ποτό θα πρέπει να είναι καλής ποιότητος και η μουσική εκείνη την ώρα να είναι σε πιο χαμηλή ένταση.

        Η ταβέρνα με μουσική, που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωση σας, δημιουργεί ένα πιο ζεστό και φιλικό περιβάλλον και θα σας μείνει αξέχαστη.

© Gamos Guide