Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Νόστιμα κουφέτα γάμου

Νόστιμα κουφέτα γάμου

Δημοσιεύθηκε: 22/12/2011  18:05
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Για την ολοκλήρωση της ετοιμασίας του γάμου σας, απαραίτητη είναι και η επιλογή των μπομπονιέρων. Μετά από αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, επιτέλους επιλέξατε το σχέδιο μπομπονιέρας γάμου, που σας ταίριαζε.

        Τι γίνεται με τα κουφέτα;

        Θα σας παραθέσω μερικά σημαντικά πράγματα, που θα πρέπει να ξέρετε για τα κουφέτα των μπομπονιέρων του γάμου σας.

        Τα κουφέτα του γάμου, κατά την παράδοση, θα πρέπει να είναι σε μονό αριθμό. Η ποσότητα των κουφέτων είναι δική σας επιλογή. Ο μονός αριθμός των κουφέτων βασίζεται στο γεγονός ότι πλέον το ζευγάρι είναι ένα, δεν είναι πια δυο διαφορετικοί άνθρωποι.

        Ένα σημαντικό ακόμα στοιχείο στα κουφέτα γάμου είναι η γεύση τους. Εάν θέλετε μια παραδοσιακή, κλασσική μπομπονιέρα η καλύτερη λύση για εσάς είναι τα κλασσικά άσπρα κουφέτα με αμύγδαλο και πολλές στρώσεις ζάχαρης.

        Για όσους θέλετε κάτι διαφορετικό, σας προτείνουμε τα σοκολατένια κουφέτα, όπου υπάρχει ανάμεσα στο αμύγδαλο και τη στρώση ζάχαρης σοκολάτα ή αντίστοιχα φρούτα. Αρκετά διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια είναι και τα κουφέτα με γεύση μέντα.

        Τέλος, εάν επιθυμείτε, υπάρχει και η δυνατότητα τα κουφέτα να μην είναι μόνο λευκά. Ενημερωθείτε από το κατάστημα μπομπονιέρων σας ποια χρώματα κουφέτα προσφέρει και θα ταίριαζαν με το σχέδιο της μπομπονιέρας, που επιλέξατε.

        Κρατήστε τα σε σκιερό μέρος για να διατηρηθούν καλύτερα!

© Gamos Guide