Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Αισθητική για λαμπερό πρόσωπο

Αισθητική για λαμπερό πρόσωπο

Δημοσιεύθηκε: 21/09/2011  21:10
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Για να λάμπετε τη μέρα του γάμου σας, αλλά και για να σας γίνει συνήθεια η περιποίηση του προσώπου σας, σας προτείνουμε εύκολες και γρήγορες λύσεις για ένα λαμπερό πρόσωπο.

        Η αισθητικη μας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες, είτε με την συνεργασία της με την τεχνολογία είτε με το φυσικό περιβάλλον.

        Όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε το πρόσωπό μας με το καθημερινό μακιγιάζ. Οι απλές λοσιόν ντεμακιγιάζ δεν είναι αρκετές για την περιποίηση μας. Φροντίστε μια με δύο φορές την ημέρα να πλένετε το πρόσωπό σας με μια απλή κρέμα καθαρισμού. Για καλύτερα αποτελέσματα μια φορά την εβδομάδα εφαρμόστε στο πρόσωπο σας μια μάσκα προσώπου ή κάντε ένα φυσικό πίλινγκ.

        Σας φαίνονται όλα αυτά πολυέξοδα; Κάνετε λάθος. Στο εμπόριο υπάρχει μια γκάμα με κρέμες καθαρισμού και μάσκες προσώπου σε αρκετά οικονομικές τιμές. Μπορείτε όμως να επισκεφτείτε τη κουζίνα σας και με απλά υλικά, που ήδη διαθέτετε να λάμψετε στο λεπτό. Αρκετά γνωστή μέθοδος πίλινγκ είναι η ανάμειξη μελιού ζάχαρης. Αφήστε το στο πρόσωπο σας 1-2 λεπτά και θα δείτε τη διαφορά.

        Ακόμα, η ενυδάτωση παίζει καθοριστικό ρόλο στην λάμψη του προσώπου. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που το πρόσωπο μας ταλαιπωρείται από τις ακτίνες του ηλίου φροντίστε 1-2 φορές την ημέρα να ενυδατώνεται το πρόσωπό σας. Είτε με εξειδικευμένες κρέμες μεγάλων οίκων καλλυντικών είτε με την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς με γιαούρτι η επιδερμίδα σας θα σας ανταμείψει με την λάμψη, που θα εκπέμπει.

        Για εσάς που ζητάτε κάτι παραπάνω από το δέρμα σας υπάρχουν διάφορες θεραπείες προσώπου, όπως η οξυγονοθεραπεία, που με τη βοήθεια της αισθητικού σας θα σας κάνει να νιώσετε μοναδική.

© Gamos Guide