Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Νυφικά αξεσουάρ σώματος

Νυφικά αξεσουάρ σώματος

Δημοσιεύθηκε: 15/11/2011  16:37
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Μπορεί να έχετε ήδη επιλέξει το νυφικό σας, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, που θα το συνοδέψουν, όμως για να ολοκληρωθεί η γαμήλια εικόνα σας θα πρέπει να επιλέξετε τα νυφικά αξεσουάρ, που θα συνοδεύουν τα εσώρουχα σας.

        Η «πρώτη» νύχτα του γάμου σας θα πρέπει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες νύχτες!

        Ένα αμερικάνικο έθιμο, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα και στην Ελλάδα είναι στα αξεσουάρ της νύφης να υπάρχει κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό και κάτι γαλάζιο!

        Και σε αυτό το σημείο θα μείνουμε εμείς στο γαλάζιο! Το γαλάζιο συνήθως είναι μια γαλάζια καλτσοδέτα. Οι καλτσοδέτες είναι χαρακτηριστικό αξεσουάρ της νύφης. Εάν εσείς δεν θέλετε να είναι γαλάζια, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια στα καταστήματα εσωρούχων.

        Ένα ακόμα αξεσουάρ σώματος για τις νύφες είναι οι κορσέδες! Πολλές γυναίκες προτιμούν τους κορσέδες για νυφικό εσώρουχο την ημέρα του γάμου τους, καθώς τους προσφέρουν άνεση αλλά και θηλυκότητα. Συνδυάζονται συχνά με ψηλές κάλτσες και στηρίζονται συχνά με καλτσοδέτες με σιλικόνη και ζαρτιέρες.

        Τέλος, μια σημαντική επιλογή για τις νύφες, κυρίως εκείνες, που παντρεύονται το χειμώνα είναι το καλσόν ή οι κάλτσες, που θα επιλέξουν, όπου θα πρέπει να είναι ματ και στην απόχρωση του σώματος της.

        Επιμεληθείτε προσεχτικά τα κομμάτια της νυφικής σας εμφάνισης για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

© Gamos Guide