Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο πάρτυ σε παραλία

Γαμήλιο πάρτυ σε παραλία

Δημοσιεύθηκε: 11/11/2011  16:22
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        Εάν σκοπεύετε να διοργανώσετε το γάμο σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή απλά είστε φίλοι της θάλασσας δεν έχετε παρά να δωρίσετε αυτό το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα, που αποπνέει η θάλασσα και στο γαμήλιο γλέντι σας.

        Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από το να διοργανώσετε το γαμήλιο πάρτι σας στην παραλία. Με τους πολύ αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς θα δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην ακροθαλασσιά.

        Επιλέξτε μια παραλία, όχι πολύβουη, που να διαθέτει beach- bar. Αυτό θα αποτελέσει πλεονέκτημα στη οργάνωση του γαμήλιου πάρτι σας, καθώς θα έχετε άμεση πρόσβαση σε ποτά και finger food για τους προσκεκλημένους σας.

        Εάν πάλι θέλετε να διοργανώσετε το γαμήλιο πάρτι σας σε κάποια αγαπημένη παραλίας σας, όπου δε διαθέτει τα παραπάνω, μην αγχώνεστε! Μπορείτε να ετοιμάσετε εσείς με τη βοήθεια της οικογένειας σας κάποια μικρογεύματα και να αγοράσετε ποτά ώστε να δημιουργήσετε ένα μίνι- μπαρ στην παραλία. Ακόμα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα catering για να σας βοηθήσει στο μενού και τα ποτά, αν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο.

        Η επιτυχία του γαμήλιου πάρτι σας στην παραλία είναι εγγυημένη!!

© Gamos Guide