Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Το savoir vivre της νύφης

Το savoir vivre της νύφης


Μερικές συμβουλές «καλής συμπεριφοράς» της νύφης ώστε, σε μια μέρα τόσο σημαντική για τη ζωή σας, να σας καμαρώνουν όλοι!

        Χαλαρώστε! Είναι πολύ φυσικό να έχετε άγχος όσο ετοιμάζεστε, στη διάρκεια της τελετής, στη δεξίωση… πάρτε βαθιές ανάσες, χαμογελάστε και απολαύστε το. Η μέρα της γαμήλιας τελετής είναι μοναδική, μην το ξεχνάτε!

        Μην καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αφενός προκειμένου να αποφορτιστείτε από την ένταση της γαμήλιας προετοιμασίας και μετά στη δεξίωση… Δεν θέλετε να γελοιοποιηθείτε, να χαζογελάτε, να έχετε πονοκέφαλο και αδιαθεσία την επόμενη μέρα. Παραμείνετε νηφάλια!

        Φάτε κάτι, ενώ ετοιμάζεστε για τη γαμήλια τελετή. Θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει όλη την απαραίτητη ενέργεια. Επειδή σίγουρα «τίποτε δεν θα πηγαίνει κάτω» επιλέξτε κάτι στεγνό, μερικά κράκερς, ένα όχι και τόσο λιπαρό σάντουιτς. Έτσι δεν θα βαρύνετε. Αποφύγετε τρόφιμα με έντονες μυρωδιές για ευνόητους λόγους.

        Όχι νευρικές κινήσεις και γκριμάτσες, αποφύγετε να παίζετε με τα μαλλιά σας, με την ανθοδέσμη, να μασουλάτε τα νύχια σας. Μην χαμογελάτε υπερβολικά, θα αλλοιωθεί η φυσιογνωμία σας στις φωτογραφίες. Επίσης είναι πολύ αντιαισθητικό να μασάτε τσίχλα.

        Όχι υπερβολικό μακιγιάζ, επιλέξτε κάτι που να ταιριάζει με το ύφος του νυφικού σας. Η μέρα του γάμου απαιτεί ένα μακιγιάζ πέρα από αυτό που συνηθίζετε στην καθημερινή σας ζωή. Θα ήταν καλή ιδέα να αναθέσετε το νυφικό μακιγιάζ σ’ έναν ειδικό.

        Απολαύστε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας χωρίς άγχος! Αν συμβεί κάποια αναποδιά επιστρατεύστε το χιούμορ και την καλή σας διάθεση. Ζητείστε βοήθεια από συγγενείς ή φίλους, μην προσπαθείτε να λύσετε τα πάντα μόνη.

        Χαμογελάστε! Εκφράστε τη χαρά σας στους καλεσμένους σας, δείξτε με ζεστασιά τα συναισθήματά σας σε γονείς, πεθερικά, φίλους και συγγενείς αλλά ιδίως στον σύντροφό σας.