Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στη Μαγιόρκα

Γαμήλιο ταξίδι στη Μαγιόρκα

Μαγιόρκα, το παραδεισένιο νησί, στα σύνορα του Παλιού και Νέου Κόσμου. Εντυπωσιακά τοπία, υπέροχες πλαζ, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα!..

        Η πρωτεύουσα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, θα σας καταπλήξει!..

        Το μεσαιωνικό κάστρο και ο μοναδικού αρχιτεκτονικού κάλλους καθεδρικός ναός του νησιού μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

        Αξίζει τον κόπο να κάνετε μια ρομαντική βόλτα στα δρομάκια παλιάς πόλης της Πάλμα. Ειδικά το σούρουπο είναι πανέμορφα!..

        Εντυπωσιακά υπερπολυτελή ξενοδοχεία με άψογη οργάνωση και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τέλειες πλαζ, μια εκρηκτική νυχτερινή ζωή, σας υπόσχονται αξέχαστες στιγμές τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου σας.

        Το καλοκαίρι της Μαγιόρκα διαρκεί σχεδόν έξι μήνες, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε στις απέραντες πλαζ με τη χρυσή άμμο.

        Σίγουρα θα θελήσετε να πάτε στο Μανακόρ, όπου θα ενημερωθείτε για τον τρόπο κατασκευής των περίφημων μαργαριταριών της Μαγιόρκα.

        Μην παραλείψετε να κάνετε μια εκδρομή στο Σπήλαιο του Δράκου, μια καταπληκτική δημιουργία της φύσης. Στην καρδιά της σπηλιάς υπάρχει λίμνη και λόγω της καλής ακουστικής διοργανώνονται συχνά μουσικές εκδηλώσεις.

        Γραφικά χωριά με λιμανάκια και ψαρόβαρκες περιμένουν να τα ανακαλύψετε… υπέροχα σας περιμένουν στις πίστες τους να χορέψετε σφιχταγκαλιασμένοι!..