Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στην Ιθάκη

Γαμήλιο ταξίδι στην Ιθάκη

Το μυθικό βασίλειο του πολύπαθου Οδυσσέα και της πιστής Πηνελόπης!..

Μια μοναδική ρομαντική εμπειρία θα είναι το γαμήλιο ταξίδι σας στην Ιθάκη, μια εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι. Για τη διαμονή σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στο Βαθύ ή στο γραφικότατο Κιόνι με εκπληκτική θέα στο λιμάνι!... Και τα δυο λιμανάκια είναι πανέμορφα και πολύ γραφικά, δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε…

Μην χάσετε την ευκαιρία να πάτε στο μυθικό Σπήλαιο των Νυμφών. Αφού παρκάρετε το αυτοκίνητό σας θα χρειαστεί να περπατήσετε λιγάκι σε ένα μικρό μονοπάτι που οδηγεί στην είσοδο της σπηλιάς.

Ονειρικές οι παραλίες στην Ιθάκη είναι μικροσκοπικές, με βότσαλα, ήσυχες, πεντακάθαρες και με δροσερά νερά. Οι κοντινότερες στο Βαθύ είναι τα Μνήματα και η Δέξα αρκετά οργανωμένες. Από το Βαθύ μπορείτε να πάρετε καραβάκι για να πάτε σε όμορφες και ήσυχες παραλίες της Ιθάκης οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες με το αυτοκίνητο, για παράδειγμα η παραλία «Γιδάκι». Στα νότια ξεχωρίζουν το Φιλιατρό και το Σαρακήνικο. Στα βόρεια η παραλία του Αη Γιάννη.

Η πολυσύχναστη παραλία "Πόλη" κάτω από το χωριό Σταυρός ξεχωρίζει για το αρχαιολογικό της ενδιαφέρον. Σύγχρονες αρχαιολικές ανασκαφές εικάζουν ότι το ανάκτορο του Οδυσσέα βρίσκεται στην περιοχή Εξωγής και συγκεκριμένα στον αρχαιολογικό χώρο της "Σχολής Ομήρου".

Από το Κιόνι με βαρκούλα αξίζει να πάτε για κολύμπι σε απόμερες και πανέμορφες παραλίες όπως οι Αλυκές, η Ρομποτή και τα Τρία Αμμούδια.

Η Ιθάκη θα σας γοητέψει τόσο που σίγουρα θα επιστρέψετε για την επέτειο των γάμων σας!..