Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στην Λευκάδα

Γαμήλιο ταξίδι στην Λευκάδα

Το πολύτιμο σμαράγδι του Ιονίου!..

Νησί ιδεώδες για γαμήλιες διακοπές, η Λευκάδα σας περιμένει με ανοιχτή την αγκαλιά για να σας προσφέρει ένα ταξίδι που θα σας μαγέψει. Είναι το ιδανικό μέρος για το γαμήλιο ταξίδι σας, με άφθονες επιλογές για τη διαμονή σας σε κάποιο από τα πολυτελή ξενοδοχεία της.

Θα απολαύσετε κολύμπι σε πεντακάθαρες σμαραγδένιες θάλασσες και μια αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης θα κατακλύσει τις καρδιές σας!..

Στην ανατολική πλευρά του νησιού, με αναπτυγμένη τουριστική υποδομή, σας υποδέχονται απάνεμοι κόλποι για δροσιστικό κολύμπι και γραφικές ταβέρνες σας περιμένουν για γευστικές απολαύσεις.

Σαν κοσμοπολίτικη και ονομαστή παραλία δεσπόζει το Νυδρί, το πλέον αναπτυγμένο τουριστικό θέρετρο. Μπροστά του απλώνονται μικρότερα και μεγαλύτερα νησάκια.

Στη Δυτική πλευρά, θα ξετρελαθείτε με το άγριο, υποβλητικό μεγαλείο του τοπίου, με τους απότομους βράχους και την γαλανή απεραντοσύνη της θάλασσας. Φουντωτά πεύκα που κατεβαίνουν ως την ακρογιαλιά και παρθένο πράσινο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Σ' αυτή την πλευρά της Λευκάδας υπάρχουν οι ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης που είναι το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, το Κάθισμα, ο Αϊ-Γιάννης, ο Μύλος, ο Γιαλός και η παραλία Κάστρου. Η δυτική ακτή καταλήγει στο θρυλικό ακρωτήριο του Λευκάτα ή Κάβο της Κυράς.

Με μια εξαιρετικού κάλλους φύση, η Λευκάδα, σας περιμένει να την εξερευνήσετε, να μάθετε τα μυστικά της και να γίνετε αιώνιοι εραστές της.

Οι εναλλαγές του τοπίου είναι γοητευτικές, με τα γραφικά χωριά, τις παλιές εκκλησίες, τα ερειπωμένα μοναστήρια, τους νερόμυλους και τα κατάφυτα φαράγγια.

Απολαμβάνοντας το πορφυρό ηλιοβασίλεμα σφιχταγκαλιασμένοι, θα κάνετε όνειρα για το μέλλον ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου!..