Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιος χορός για όλες τις ηλικίες

Γαμήλιος χορός για όλες τις ηλικίες

Για να έχει επιτυχία ο γαμήλιος χορός σας θα πρέπει να έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για αυτόν από νωρίς και σωστά, ώστε και οι προσκεκλημένοι σας αλλά και εσείς οι ίδιοι να χαρείτε το αποτέλεσμα!!

Διακοσμείστε το χώρο σας με ανθοστολισμούς και επιλέξτε το μενού γάμου σας για το προσκεκλημένους σας.

Συνεχίστε με το βασικό στοιχείο στον γαμήλιο χορό σας: τη διασκέδαση των προσκεκλημένων σας! επιλέξτε το πρώτο κομμάτι, που θα χορέψετε ως ζευγάρι. Στη συνέχεια, επιλέξτε τραγούδια, που να μπορούν να χορέψουν και να διασκεδάσουν με αυτά οι καλεσμένοι σας!

Ανάλογα με τις ηλικίες των καλεσμένων που θα παρευρίσκονται, αποφασίστε τις μουσικές σας επιλογές. Για τις πιο μεγάλες ηλικίες παραδοσιακά ακούσματα για χορό και ανάλαφρα μπλουζ και βαλς για ρομαντικές στιγμές είναι η ιδανική λύση. Ακόμα και αν παντρεύεστε εσείς και είστε λίγο μεγαλύτεροι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο είδος χορού για τον πρώτο σας χορό!

Για τις νεαρότερες ηλικίες, επιλέξτε μουσικοχορευτικά κομμάτια με έντονο ρυθμό! Μην παραλείψετε και εδώ τα ρομαντικά κομμάτια, δεν θα πρέπει να λείπουν ούτε στιγμή από τον γάμο σας!

Ακόμα, μπορείτε ανάλογα με το ποιό είναι το αγαπημένο είδος μουσικής των φίλων σας αλλά και το δικό σας, να αφιερώσετε κάποιο χρονικό περιθώριο, ώστε εκεί να απολαύσετε εκεί τα αγαπημένα σας ακούσματα!