Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Παντοτινή ανάμνηση

Παντοτινή ανάμνηση

Ο ρόλος των στεφάνων δεν τελειώνει με τη λήξη της γαμήλιας τελετής. Αντιθέτως, μετά τον γάμο η αξία και ο συμβολισμός τους αυξάνει!..

        Είναι σύμβολο και παρακαταθήκη των όρκων που έδωσαν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται μπροστά στον ίδιο τον Θεό. Μετά την τελετή ο ιερέας τα δένει τόσο γερά μεταξύ τους ώστε να μην λυθούν ποτέ όπως ακριβώς γερά θα έχει δεθεί η αγάπη σας με τα δεσμά του γάμου, χωρίς ποτέ να λυθεί!..

        Επειδή τα στέφανα του γάμου σας είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής και συμβολικής αξίας, σίγουρα θα θέλετε να τα φυλάξετε για πάντα.

        Αγοράστε μία καλόγουστη στεφανοθήκη η οποία θα ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας (γιατί εκεί συνήθως τοποθετούν τα γαμήλια στέφανα τα ζευγάρια). Ετσι θα διατηρηθούν αναλλοίωτα για όλη σας τη ζωή!..

        Αν η στεφανοθήκη δεν σας ενθουσιάζει σαν ιδέα και θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο, ζητείστε σε ένα καλό κορνιζοποιείο να δημιουργήσει μια σύνθεση ειδικά για σας, αξιοποιώντας τα στέφανα και προσθέτοντας ίσως ανθάκια από τη γαμήλια ανθοδέσμη, ένα κολλάζ από παλιές ρομαντικές καρτ-ποστάλ, κι ότι άλλο σας εμπνέει και σας εκφράζει!..