Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Μυστικά για κομψή εμφάνιση του γαμπρού

Μυστικά για κομψή εμφάνιση του γαμπρού


Κάντε τις σωστές επιλογές για ένα κομψό αποτέλεσμα!..

        Το κοστούμι που θα φορέσετε θα πρέπει να έχει επιλεγεί ανάλογα με την εποχή και την ώρα που θα γίνει η τελετή. Αν παντρεύεστε άνοιξη ή καλοκαίρι, επιλέξτε πιο ελαφρά υφάσματα όπως το λινό και το σαντούγκ. Επίσης αν παντρεύεστε πρωινή ώρα θα πρέπει να βάλετε πιο ανοιχτά χρώματα. Για το βράδι προτείνονται το μαύρο και το σκούρο μπλε.

Φροντίστε επίσης η επιλογή σας να συμβαδίζει αρμονικά με το νυφικό της συντρόφου σας. Αν παντρεύεστε καλοκαίρι μπορείτε να παραλείψετε το γιλέκο. Δώστε προσοχή στην πρόβα να έχουν το σακάκι και το παντελόνι το σωστό μήκος.

         Το πουκάμισο είναι πάντα μονόχρωμο και σε ανοικτό χρωματισμό: λευκό, μπεζ, γαλάζιο, -μεταξωτό ή βαμβακερό ή λινό- και με τη γραβάτα σε ταιριαστά χρώματα. Το σακάκι να είναι φοδραρισμένο ολόκληρο για καλύτερη εφαρμογή.

         Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη γραβάτα με παπιγιόν ή φουλάρι εφόσον ο γάμος σας έχει πιο μοντέρνο - νεανικό στιλ. Αν θέλετε φοράτε και μανικετόκουμπα, προσθέτουν κομψότητα. Τα κατάλληλα παπούτσια για να συμπληρωθεί αρμονικά το σύνολο, είναι χρώματος μαύρου, δερμάτινα, χωρίς αγκράφες και κορδόνια. Να είναι μαλακά και άνετα για να μην σας κουράσουν με τόσες ώρες ορθοστασίας. Απαγορεύονται οι κοντές κάλτσες, είναι αντιαισθητικές. Και πάντα πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με το κοστούμι.