Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Μικρά μυστικά για την καλύτερη λίστα γάμου

Μικρά μυστικά για την καλύτερη λίστα γάμου


Σας αποκαλύπτουμε μερικά μυστικά για την τέλεια λίστα γάμου!..

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας όσο γίνεται πιο νωρίς, ώστε να έχετε χρόνο να επισκεφθείτε όσα περισσότερα καταστήματα μπορείτε μέχρι να βρείτε το ιδανικό.

Επιλέξτε την μέρα και ώρα που θα κάνετε την ενημερωτική συνάντηση με τον αρμόδιο υπάλληλο για τις λίστες γάμου, ώστε να μπορεί να σας αφιερώσει χρόνο για την απαραίτητη ενημέρωση.

Ρωτήστε όλα όσα σας απασχολούν στο κατάστημα που θα αναλάβει τη λίστα σας. Αν θα δεχτούν επιστροφές και αλλαγές ειδών, αν θα σας παραδώσουν τα δώρα στο σπίτι, γενικά λύστε όλες τις απορίες και εκφράστε όλους σας τους προβληματισμούς προτού συμφωνήσετε.

Μόλις κλείσετε το κατάστημα με το οποίο θα συνεργαστείτε για τη λίστα γάμου διαδώστε το σε συγγενείς και φίλους με κάθε τρόπο: τηλεφωνήστε, στείλτε γραπτό μήνυμα από το κινητό σας. Θα πρέπει να το γνωρίζουν αρκετό διάστημα πριν το γάμο. Εάν σκέφτεστε ότι είναι αρκετό να αναγράφεται στο προσκλητήριο γάμου, κάνετε λάθος. Δώστε στους προσκεκλημένους στο γάμο σας όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να διαλέξουν το δώρο που τους εκφράζει, αυτό που είναι μέσα στις δυνατότητές τους. Μόνο έτσι κι εσείς θα αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα για το νοικοκυριό σας.

Ιδίως για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα καθώς επίσης και για ακριβές χύτρες ταχύτητας, θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι ότι υπάρχει εγγύηση. Να φυλάξετε οπωσδήποτε τα δελτία αποστολής που θα σας δοθούν κατά την παράδοση των προϊόντων.

Φροντίστε για συχνή ανανέωση της λίστας για να μην αγοραστούν διπλά δώρα. Αν θέλετε μεγάλη ποικιλία δώρων μπορείτε να ανοίξετε λίστα σε 2-3 καταστήματα. Στη λίστα να συμπεριλάβετε και φθηνά και ακριβά δώρα, ώστε ο καθένας να μπορεί να σας προσφέρει κάτι ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Τέλος, μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε όλους, όσοι σας πρόσφεραν δώρα με μια χειρόγραφη κάρτα!