Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στη Σύρο

Γαμήλιο ταξίδι στη Σύρο

Η Αρχοντιά της κυριαρχεί στις Κυκλάδες!..

Η αρχόντισσα των Κυκλάδων, με τη μεγαλόπρεπη ιστορία της, τον αξιόλογο πολιτιστικό πλούτο και το θελκτικό φυσικό της περιβάλλον, εκπέμπει μια απαράμιλλη αρχοντιά. Εξερευνώντας την, θα ανακαλύψετε την αρμονική συνύπαρξη του παραδοσιακού με το σύγχρονο αστικό στοιχείο, την κυκλαδίτικη με τη νεοκλασική αρχιτεκτονική. Η Σύρος, σας περιμένει να ανακαλύψετε τις ομορφιές της και να σας χαρίσει ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι.

Προικισμένη με μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες των Κυκλάδων, ανάμεσά τους ο Φοίνικας στη νότια ακτή, η Αζόλιμνος και η Βάρη στα νοτιοανατολικά, η Κίνη στη δυτική ακτή, ο Μέγας Γιαλός, η Ποσειδωνία και ο πολυτραγουδισμένος Γαλησσάς. Όλες αυτές οι περιοχές του πανέμορφου νησιού είναι ιδανικές για να σας φιλοξενήσουν για τις γαμήλιες διακοπές σας σε κάποιο από τα κομψά καταλύματά τους. Περιπλανηθείτε εξερευνώντας το πανέμορφο νησί και θα ανακαλύψετε υπέροχες ακρογιαλιές και γραφικές ταβέρνες που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και ξεκούρασης.

Μην λησμονήσετε να επισκεφτείτε το μοναστήρι της Άνω Χώρας των Καθολικών από όπου η θέα είναι μαγευτική, την "Μικρή Βενετία" με τον αριστουργηματικό ναό του Αγίου Νικολάου, έργο του διάσημου Ερνέστου Τσίλλερ και βεβαίως το πανέμορφο δημαρχείο της Ερμούπολης, επίσης έργο του ιδίου μεγάλου αρχιτέκτονα.

Γενικώς η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, Σύρος όπου συμβιώνουν καθολικοί και ορθόδοξοι έλληνες χριστιανοί αιώνες τώρα θα σας καταπλήξει από τις ποικίλες ομορφιές της.