Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στη Θάσο

Γαμήλιο ταξίδι στη Θάσο

Η Σειρήνα που θα σας μαγέψει!..

        Μαγικό και πανέμορφο, το καταπράσινο νησί της Θάσου αποτελεί ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο, από τα πλέον γνωστά της Μεσογείου.

        Οι ομορφιές του και η εξαιρετικά οργανωμένη ξενοδοχειακή του υποδομή το αναδεικνύει σαν έναν από τους πιο ποθητούς προορισμούς για το γαμήλιο ταξίδι σας.

        Η εναλλαγή των τοπίων θα σας ξετρελάνει, εάν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες μικρές εκδρομές!.. Στο Β.Α. τμήμα του νησιού κυριαρχεί άγριο φυσικό τοπίο, με καταπράσινες χαράδρες και καταπληκτικές ακρογιαλιές, ενώ στη Ν.Δ. πλευρά, αντιθέτως, υπάρχει μια γαλήνια ομορφιά, ένα απαλό αγκάλιασμα θάλασσας και στεριάς στις ρηχές ακτές της.

        Η βλάστησή της παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία. Η ματιά ξεκουράζεται με το πολύ πράσινο, τα κωνοφόρα δένδρα των δασών της φτάνουν ως τις πανέμορφες παραλίες της Κι ακόμη ελιές, πλατάνια, φλαμουριές, κέδροι, κρανιές και άλλα ήμερα και άγρια δένδρα καλύπτουν το νησί.

        Είναι σίγουρο ότι η άγρια φύση της θα σας μαγέψει και θα σας αναζωογονήσει!.. Στις μικρές εξερευνήσεις σας θα θαυμάσετε πηγές με ολόδροσα νερά, οι πιο εντυπωσιακές είναι στο χωριό Παναγία, όπου το κρύο, γάργαρο και πόσιμο νερό ξεπετάγεται μέσα από το βουνό!..