Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στις Σπέτσες

Γαμήλιο ταξίδι στις Σπέτσες

Γραφικότητα και φινέτσα!..

Αν είστε ρομαντικοί, στο εξαίσιο νησί των Σπετσών θα μαγευτείτε με τα εκπληκτικά βοτσαλωτά, τα γραφικά αμαξάκια, τα παραδοσιακά καρνάγια, τις πανέμορφες παραλίες, τις γευστικές απολαύσεις και την έντονη νυχτερινή ζωή!..

Αξίζει τον κόπο να απολαύσετε εκεί το γαμήλιο ταξίδι σας μιας και το νησί διαθέτει εξαιρετικά ξενοδοχεία ιδανικά για τις πρώτες νύχτες της έγγαμης ζωής σας, που σας επιφυλάσσουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να περάσετε καλά.

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, θα μπορούσαν να σας δελεάσουν να τελέσετε και τον γάμο σας εκεί, ώστε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας όμορφες αναμνήσεις από μια μέρα τόσο ξεχωριστή!..

Κάντε βόλτα με άμαξα με άλογα, περπατήστε γύρω από το παλιό λιμάνι με τον όμορφο φάρο του, τα παραδοσιακά καρνάγια, τα πανέμορφα τρεχαντήρια και τα πολυτελή γιοτ.

Η καρδιά σας θα πλημμυρίσει από έκσταση καθώς θα απολαμβάνετε αγκαλιασμένοι το χρυσοπόρφυρο ηλιοβασίλεμα, να αντιφεγγίζει με χίλιους ιριδισμούς στη θάλασσα του παλιού λιμανιού!..

Δεν είναι τυχαίο που ο έλληνας πρίγκιπας Νικόλαος, υιός του τέως Βασιλιά της Ελλάδος, επέλεξε να κάνει τον γάμο του στις Σπέτσες!