Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Βέρες Επώνυμες

Βέρες Επώνυμες

Δημοσιεύθηκε: 17/5/2012  12:07
Συντάκτης: Αργυρώ Ντόκα


        

        Κάθε μέλλουσα νύφη το γάμος της το φαντάζεται ονειρικό. Από το νυφικό μέχρι τη διακόσμηση της εκκλησίας, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Προσεχτική σε κάθε βήμα της, η νύφη προσπαθεί να δώσει την ευκαιρία στον εαυτό της και το σύντροφο της για έναν παραμυθένιο γάμο.

        Όμως, σε όλα τα παραμύθια υπήρχαν πριγκίπισσες. Πως θα νιώσετε και εσείς έτσι: με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι να κοσμεί το χέρι σας. Οι βέρες επώνυμων οίκων συνδυάζουν την καλή αισθητική με την ποιότητα και σας δίνουν την ευκαιρία να νιώσετε μοναδική!

        Τα τελευταία χρόνια στους μεγάλους οίκους παρατηρείται μια τάση μίμησης των κοσμημάτων των «μεγάλων» ονομάτων του Hollywood και της παγκόσμιας ιστορίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Elisabeth Taylor, γνωστή για τη μεγάλη της συλλογή σε κοσμήματα και πολύτιμους λίθους.

        Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε τις βέρες σας από ένα μεγάλο οίκο να γνωρίζετε πως θα σας κοστίσει λίγο έως πολύ παραπάνω από ότι υπολογίζατε. Εάν πάλι είστε προνοητικοί, μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη τιμή ψάχνοντας για παλαιότερα σχεδία βερών των επώνυμων οίκων ή αγοράζοντας μέσω διαδικτύου σε κάποιο κατάστημα του εξωτερικού.

        Συχνή είναι και η πώληση επώνυμων βερών διασήμων μέσω δημοπρασιών. Όμως, είναι προτιμότερο να γράψετε από την αρχή στο δαχτυλίδι σας τη δική σας κοινή ιστορία, χωρίς να τη βαραίνει άλλο ζευγάρι.

© Gamos Guide