Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Γαμήλιο ταξίδι στη Λισαβόνα

Γαμήλιο ταξίδι στη Λισαβόνα

Η μαγευτική πρωτεύουσα της Πορτογαλίας!..Από εκεί ξεκινούσαν οι θαλασσοπόροι για τον Νέο Κόσμο κι είναι μια θαυμάσια ιδέα να την επιλέξετε για το ξεκίνημα της νέας σας ζωής σαν ζευγάρι!..

        Κάποτε ήταν το ύστατο σύνορο του Παλιού Κόσμου, κι ο ανοιχτός ορίζοντας προς τον Νέο Κόσμο! Αγέραστη η Λισαβόνα απλώνεται γύρω από το πολύβουο λιμάνι της και σας περιμένει να σας αποκαλύψει τα προαιώνια μυστικά της…

        Τα αξιοθέατα της πόλης είναι πολλά: το μνημείο των πορτογάλων θαλασσοπόρων, ο Πύργος Μπέλεμ, το μοναστήρι Χερόνιμος με τις έξοχες διακοσμήσεις του, το μοναδικό Μουσείο των Αμαξών, το πολυσύχναστο λιμάνι της.

        Αγναντέψτε την καταπληκτική θέα από το λόφο Σεραφίνο ως εκεί που φτάνει το μάτι στον μεγαλόπρεπο Ατλαντικό. Η ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι η πιο μαγική για έναν τέτοιο περίπατο.

        Αν θέλετε να πάρετε σαν ανάμνηση μια αυθεντική πορτογαλική σκηνή τότε αναζητείστε μια παραδοσιακή ταβέρνα με νόστιμα ψαρικά και νοσταλγικά φάντος να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας.

        Σίγουρα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες μικρές εκδρομές. Ανάμεσα στους προορισμούς που σας προτείνουμε είναι η Σίντρα, το αγαπημένο θέρετρο των πορτογάλων βασιλέων. Το γραφικό ψαροχώρι Κασκάις θα σας ενθουσιάσει το λαμπρό ανάκτορο Εστορίλ, το κοσμοπολίτικο θέρετρο στην ακτή του Ατλαντικού με το φημισμένο καζίνο του, θα σας εντυπωσιάσει με την επιβλητικότητα του!..