Άρθρα Γάμου | Άρθρα Γάμου

Άρθρα Γάμου

Τέλεια δεξίωση γάμου

Τέλεια δεξίωση γάμου

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και οδηγούν σε μια επιτυχημένη γαμήλια γιορτή

        Η δεξίωση του γάμου σας είναι μια γιορτή ιδιαίτερα σημαντική και γι’ αυτό πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη προετοιμασία. Λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε και να ρυθμίσετε, είναι το είδος, η ποιότητα και η ποικιλία του φαγητού και του ποτού, αλλά και το πώς ακριβώς θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας.

        Ο τρόπος που θα κάτσουν οι καλεσμένοι σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της χαρούμενης αυτής βραδιάς.

        Φροντίστε να κάνετε διαφορετικές παρέες με κοινούς παρονομαστές. Επιλέξτε τα τραπέζια που θα φιλοξενήσουν τους πλησιέστερους συγγενείς σας να βρίσκονται κοντά στο δικό σας τραπέζι, για να τους τιμήσετε. Αφήστε τα πιο μακρινά τραπέζια για μακρινούς συγγενείς ή συναδέλφους και φίλους με τους οποίους έχετε πιο πολύ τυπικές σχέσεις.

        Σημαντικό ρόλο παίζει και η ηλικία. Αν για παράδειγμα στη γαμήλια δεξίωση θα έρθουν μικρά παιδιά, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια γωνιά ειδικά γι’ αυτά, με παιχνίδια, γλυκά, χυμούς κι έναν κλόουν που θα τα προσέχει και θα τα διασκεδάζει, ώστε να μην βαρεθούν και να χαρούν εξίσου με τους μεγάλους. Ενας πολύ οργανωμένος χώρος δεξιώσεων ίσως να διαθέτει στις εγκαταστάσεις του ακόμη και παιδότοπο.