Ιδέες Γάμου | Άρθρα Γάμου

Ιδέες Γάμου

Νυφικό πέπλο: τιάρα ή λουλούδια;

Νυφικό πέπλο: τιάρα ή λουλούδια;

Αναζητάτε την ιδανική λύση στο ερώτημα, πέπλο τιάρα ή λουλούδια; Η απάντηση βρίσκετε μπροστά σας. Φορέστε το νυφικό που επιλέξατε και κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν θέλετε απλή και απέριττη εμφάνιση τότε τα λουλούδια είναι η επιλογή σας. Αν πάλι επιθυμείτε να σαγηνεύσετε με κλασικό στιλ τότε το πέπλο θα κάνει την εμφάνισή σας να μαγνητίσει τα βλέμματα. Μα για εσάς που θέλετε να δείχνετε σαν πριγκίπισσες, η τιάρα θα δώσει τη λάμψη και την κομψότητα που απαιτείται.


Για καθένα από αυτά τα αξεσουάρ το νυφικό χτένισμα είναι αυτό που θα τα κάνει να αναδειχθούν και να σταθούν στα μαλλιά σας σε όλη τη διάρκεια της τελετής. Για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, τότε πρέπει να βρείτε με τον κομμωτή σας την κατάλληλη κόμμωση και να την προβάρετε, μαζί με το σχετικό αξεσουάρ, προκειμένου να βεβαιωθείτε, ότι είναι το ιδανικό για εσάς και ότι θα παραμείνει στη θέση του καθ΄ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης

Την τιάρα σας, το κομψό αυτό κόσμημα που τόσο πολύ ταιριάζει με την ημέρα του γάμου και δίνει τον αέρα και την αίσθηση ενός βασιλικού γάμου, μπορείτε να την συνδυάσετε με κάποια πολύ κομψά και στητά χτενίσματα. Αν το νυφικό σας είναι ανοιχτό στο πάνω μέρος, τότε ένα όμορφο σινιόν θα είναι ιδανικό για να αναδείξει την όμορφη γραμμή του λαιμού και των ώμων σας και θα τους δώσει λάμψη η τιάρα στην κορυφή. Αν πάλι είναι κλειστό τότε μπορείτε να δώσετε λίγο όγκο στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί η τιάρα και να κάνετε μια πιο ανάλαφρη πλέξη και το μαλλί να φτάνει κοντά στους ώμους.

Το πέπλο σας, αυτό το σαγηνευτικό στοιχείο που είναι συνυφασμένο με την εμφάνιση της νύφης, μπορείτε να το συνδυάσετε με πιό απλά νυφικά χτενίσματα και με λιτά μαλλιά. Αν το πέπλο είναι διάφανο και μακρύ τότε είναι πολύ όμορφο να κάνετε μπούκλες σε όλο το μαλλί, ελαφριές ή σφιχτές, οι οποίες να φαίνονται μέσα από την ύφανση. Αν το πέπλο είναι αδιάφανο, τότε μπορείτε να κάνετε ένα αυστηρό σινιόν και να τοποθετήσετε το πέπλο στο κάτω μέρος του κεφαλιού σας, κοντά στον αυχένα. 

Αν επιλέξετε λιτή εμφάνιση με λουλούδια στα μαλλιά σας τότε μπορείτε να σχηματίσετε στεφάνι από άνθη και να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες. Αν όμως δεν θέλετε στεφάνι, τότε η άλλη επιλογή είναι να τα κάνετε μπουκετάκι, στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή στο πλάι, και να αφήσετε τα μαλλιά να πέσουν αέρινα. Όμορφο θα είναι ακόμη αν πλέξετε τα μαλλιά σας με τον τρόπο που σας αρέσει καλύτερα και να τοποθετήσετε τα άνθη μέσα στην πλεξούδα.

Σύνταξη κειμένου: Ελένη Αλιφραγκή
Φωτογραφία: rockmywedding.co.uk