Ιδέες Γάμου | Άρθρα Γάμου

Ιδέες Γάμου

Νυφικά Χτενίσματα

Νυφικά Χτενίσματα

Παντρεύεστε και θέλετε να έχετε μια ολοκαίνουργια εμφάνιση για την αρχή της νέας σας ζωής; Σας αρέσουν οι αλλαγές και οι εκπλήξεις; Θέλετε να κάνετε εντυπωσιακότερη την εμφάνισή σας και το χρώμα που έχετε στα μαλλιά πιστεύετε ότι δεν σας φωτίζει αρκετά; Τότε ο γάμος σας είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τις δοκιμές και να πειραματιστείτε σε νέο look.

Η καλύτερη στιγμή να εντυπωσιάσετε με την νέα σας εμφάνιση και να μείνουν όλοι έκπληκτοι. Οι πιο εύκολες αλλαγές είναι οι αλλαγές που κάνουμε εμείς οι γυναίκες στα μαλλιά μας. Αν κάτι πάει στραβά διορθώνεται εύκολα, αρκεί να έχουμε χρόνο. Για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσετε αρκετό καιρό πριν τον γάμο σας, τις επισκέψεις στο κομμωτήριο

Για οποιαδήποτε αλλαγή στο χρώμα του μαλλιού θα πρέπει να έχετε τον χρόνο, τόσο εσείς όσο και το μαλλί σας, να δεχτεί και να δείξει το νέο χρώμα όπως πρέπει. Αν θέλετε να δώσετε μόνο λίγο φως στο χρώμα των μαλλιών σας μπορείτε να κάνετε ανοιχτόχρωμες ανταύγειες με ένα ή δυο χρώματα. Αν πάλι το χρώμα σας είναι ήδη πολύ ανοιχτό τότε μπορείτε να το τονίσετε με σκουρόχρωμες ανταύγειες που δεν απέχουν πολύ από το υπάρχον χρώμα. Αν πάλι θέλετε να αλλάξετε τελείως το χρώμα τους, τότε καλό θα είναι να το κάνετε σιγά σιγά ιδίως αν δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ ξανά αυτήν τη χρωματική παλέτα. Μην ξεχνάτε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το στιλ σας και να σας εκφράζει, γι’ αυτό καλό είναι να κάνετε την μετάβαση αργά και σταθερά.

Για τις αλλαγές στο μήκος και τον σχηματισμό τους καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τους ειδικούς στην κομμωτική και να δείτε αρκετές φωτογραφίες μοντέλων με τις δικές γραμμές προσώπου. Είναι πιο εύκολο να το φανταστείτε πάνω σας με αυτόν τον τρόπο. Αν πείτε, στους επαγγελματίες του κομμωτηρίου που θα πάτε, τί κόψιμο θα έχει το νυφικό σας και το στιλ που έχετε διαλέξει για τον γάμο σας θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην απόφασή σας. Οι ειδικοί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, γι΄αυτό μην αποφασίσετε να αλλάξετε τώρα αυτούς που προτιμάτε και εμπιστεύεστε ήδη.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όλα αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω θέλουν αρκετό χρόνο για να γίνουν όπως τα έχετε ονειρευτεί. Το μαλλί είναι πολύ ευαίσθητο και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται. Ότι αλλαγή και αν θέλετε να κάνετε μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης.

Σύνταξη κειμένου:Ελένη Αλιφραγκή
Φωτογραφία :www.pinterest.com