Προτάσεις Γάμου | Άρθρα Γάμου

Προτάσεις Γάμου

Νυφικό ανάλογα με το σωματότυπό σας

Νυφικό ανάλογα με το σωματότυπό σας

        Διαλέξτε το νυφικό που θα κολακέψει τη σιλουέτα σας, ώστε τη μέρα του γάμου σας να είστε πανέμορφη!..

        Μεσογειακό σώμα "αχλάδι": Αποφύγετε τα στενά νυφικά που θα τόνιζαν την περιφέρεια. Να προτιμήσετε ένα νυφικό με άνοιγμα στην πλάτη που θα την αναδείξει Έτσι, θα αποσπάσετε την προσοχή και θα τονίσετε πιο δυνατά σας σημεία! Το μπούστο θα πρέπει να αναδεικνύεται ανάλογα.

        Εγκυμοσύνη: Διαλέξτε νυφικό με δέσιμο κάτω από το μπούστο που να πέφτει χαλαρά, χωρίς να τονίζει τη μέση ή την κοιλιά σας. Ιδανικά το δέσιμο να είναι με κορδέλα από σατέν ή να υπάρχει δαντέλα σφηκοφωλιά κάτω από το στήθος.

        Νύφη ψηλή: Ένα νυφικό με λαιμόκοψη ψηλά θα κολακέψει το μπούστο σας, προσδίδοντας θηλυκότητα ενώ θα συγκεντρώσει εκεί τα βλέμματα. Η φούστα πρέπει να είναι πλισέ και με αρκετό μήκος. Έτσι θα εξισορροπείται το ύψος σας.

        Με "καμπύλες": Σας ταιριάζουν νυφικά με πλατιές υφασμάτινες ζώνες κάτω από το στήθος. Τονίζουν το μπούστο και τραβάνε τα βλέμματα από τυχόν "προβληματικά" σημεία. Εάν έχετε παχάκια στα μπράτσα σας, τότε φορέστε ένα δαντελωτό μπολερό. Τέλος, αντί για λευκό χρώμα επιλέξτε κάτι σε απαλό ροζ ή ιβουάρ, που θα αναδείξει ελκυστικά τις καμπύλες σας.

        Η "μικροκαμωμένη" νύφη: Το σωστό νυφικό για τον τύπο σας είναι ένα φόρεμα σε γραμμή άλφα, με έμφαση στο μπούστο. Επίσης θα σας ταίριαζε το στράπλες.

        Δείξτε άφοβα τα πόδια σας, επιλέγοντας μια φούστα για το νυφικό σας που θα είναι πιο κοντή μπροστά και πίσω θα έχει μια μακριά ουρά.