Έθιμα Γάμου - Γάμοι σε όλο τον κόσμο | Άρθρα Γάμου

Έθιμα Γάμου - Γάμοι σε όλο τον κόσμο

Πρίγκιπας Κάρολος και Νταϊάνα

Πρίγκιπας Κάρολος και Νταϊάνα

        Η Νταϊάνα ήταν ενα μοναχικό παιδί χωρισμένων γωνιών και εργαζόταν σαν παιδαγωγός στο Λονδίνο.

        Ο πρίγκιπας Κάρολος, γόνος της βασιλικής οικογενείας της Αγγλίας, ήταν ενα νέος «κελεπούρι» και γυναικοκατακτητής ( ίσως για τα μεγάλα αυτιά, ή το έντονα γοητευτικό παρουσιαστικό του, ακόμα απορώ...).

        Η πρώτη τους συνάντηση έγινε το 1980 σε μια κοινή, φιλική τους γιορτή. Ο πρίγκιπας έμεινε έκθαμβος από την ομορφιά της Νταϊάνας και την πολιορκούσε στενά. Από τότε, η παθιασμένη σχέση τους κράτησε μέχρι και τον Φλεβάρη του 1981 όποτε έγινε και ο αρραβώνας τους.

        Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, πραγματοποιήθηκε ο θρυλικός γάμος του αιώνα. Στην παραμυθένια τελετή δέσποζε η βασιλική πολυτέλεια, και ο καθολικός ναός του Αγ. Παύλου ήταν το επίκεντρο όλων.

        Χιλιάδες καλεσμένοι από όλες τις βασιλικές οικογένειες του πλανήτη, και εκατομμύρια θνητοί (είτε από τηλεοράσεις είτε κατασκηνώνοντας στο Λονδίνο), παρακολουθήσαν την πανέμορφη Νταϊάνα με το μακρύ πέπλο και το μπεζ νουάρ νυφικό της να εισέρχεται στην είσοδο της εκκλησιάς.

        Όλα προμήνυαν έναν βίο ανθόσπαρτο και ευτυχισμένο για το ζευγάρι. Η μάλλον έτσι ήθελε να πιστεύει η, πλέον, πριγκίπισσα...

        Ο ερχομός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι ήταν οι μοναδικές ευτυχισμένες της στιγμές μέσα σε αυτόν τον γάμο. Η Νταϊάνα είχε τάσεις βουλιμίας από τότε που άρχισε να υποπτεύεται πως η Καμίλα και ο σύζυγος της είχαν παράλληλη σχέση. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, μαθαίνοντας πως ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν ερωτικό ζευγάρι από το 1970!

        Το 1996 η σχέση τους ήρθε σε τέλμα και το διαζύγιο ήταν πλέον μονόδρομος.

        Και η ιστορία μας τελειώνει με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ενα χρόνο μετά σε ενα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με τον ερώτα της ζωής της (όπως τον αποκαλούσε) Ντόντι Αλ Φαγιέτ.

        Η πριγκίπισσα με τα θλιμμένα μάτια ειναι η απόδειξη για όλους όσους πιστεύουν πως τα όνειρα δεν βγαίνουν αληθινά... Και ας ειναι να χαθούν σύντομα...