Ανάλεκτα Θέματα | Άρθρα Γάμου

Ανάλεκτα Θέματα

Παραθαλάσσια Γαμήλια Δεξίωση

Παραθαλάσσια Γαμήλια Δεξίωση

        Αν ο γάμος σας πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι, σας προτείνουμε να επιλέξετε για τη γαμήλια δεξίωση ένα χώρο δίπλα στη θάλασσα.

        Ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, με πανοραμική θέα στη θάλασσα, θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για τη δεξίωση του γάμου σας, είτε πρόκειται για το roof-garden, είτε για ένα χώρο ανοιχτό προς τον έναστρο ουρανό και με το απέραντο γαλάζιο του πελάγους να δημιουργεί μια δροσερή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

        Δημιουργείστε ένα υποβλητικό σκηνικό, διακοσμώντας το χώρο με κεριά και φαναράκια, ώστε η ατμόσφαιρα να είναι ρομαντική και άκρως εντυπωσιακή.

        Φανταστείτε ότι, την ώρα που θα φθάνουν οι καλεσμένοι σας, ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα θα βάφει με πορφυρά χρώματα την καταγάλανη θάλασσα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη, γοητευτική εικόνα!..

        Υπάρχουν επίσης πολύ όμορφα παραθαλάσσια κτήματα δεξιώσεων, καθώς και πολυτελή ρεστοράν με άνετους και κομψούς χώρους που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τη δεξίωση του γάμου σας.

        Έτσι η γαμήλια δεξίωσή σας θα σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και θα προσφέρετε στους προσκεκλημένους σας μια εικόνα πραγματικά ονειρική!..